Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ο σύνδεσμος προπονητών θεωρεί αυστηρή την ποινή στον Αυγουστή(Τι λέει η καταγγελία εναντίον του)

30 Σεπτεμβρίου, 2017
953 Views
0 Comments
Ο σύνδεσμος προπονητών θεωρεί αυστηρή την ποινή στον Αυγουστή(Τι λέει η καταγγελία εναντίον του)

Ο Σύνδεσμος Προπονητών εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την τιμωρία του Σωφρόνη Αυγοσυτή.

Η ανακοίνωση:

Με λύπη ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου διαπιστώνει ότι ο Αθλητικός Δικαστής κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του στην περίπτωση του μέλους του Συνδέσμου, συναδέλφου Σωφρόνη Αυγουστή, τιμωρώντας τον με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών από τα γήπεδα.

Δυστυχώς ο κ. Βρυωνίδης αδυνατεί να μπει στη ψυχολογία ενός προπονητή και στο κλίμα ενός αγώνα, ώστε να κρίνει με επιείκεια. Επίσης, δεν συνυπολογίζει το ότι ο Αυγουστή είναι ένας νεαρός προπονητής, με μόλις μερικούς μήνες θητείας ως πρώτος προπονητής.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Άντρος Κουλουμπρής έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Αυγουστή και έχει ξεκινήσει η διερεύνηση των περιστατικών που οδήγησαν στον αποκλεισμό.

Ως Κύπριοι προπονητές δεν ζητούμε προνομιακή μεταχείριση αλλά περισσότερο σεβασμό απέναντι στα μέλη μας, τα οποία έχουμε διαπιστώσει ότι επανειλημμένα κρίνονται αυστηρότερα σε σχέση με ξένους συναδέλφους μας.

Τέλος, ο Σύνδεσμος Προπονητών επιθυμεί να επαναλάβει και να τονίσει προς τα μέλη του πως πρέπει να σέβονται το Fair Play και να αποφεύγουν συμπεριφορές επιζήμιες για τους ίδιους και τις ομάδες τους.
ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ
Πάντως θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν τιμωρήθηκε με δύο επιπλέον αγωνιστικές λόγω της αποβολής του στο 93΄του αγώνα με τον Ερμή αλλά το καρηγοτήριο είχε και άλλες καταγγελίες Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Αθλητικός δικαστής εξέτασε καταγγελία κατα
του Σωφρόνη Αυγουστή προπονητή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού που αποβλήθηκε από τον διαιτητή στο 93ο λεπτό για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας (πανηγύρισε με προκλητικό τρόπο) καθώς και για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση των άρθρων 4 (γ) και 9 (ι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από δύο αγώνες και πρόστιμο.

Comments are closed.