19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θρυλική εμφάνιση …τεράστιο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα ο Σωφρόνης

Θρυλική εμφάνιση …τεράστιο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα ο Σωφρόνης

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2017 0 753 Views

Περήφανοι είναι όλοι στον Απόλλωνα από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στην Έβερτον κι αυτό βγήκε και από τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου, Φανούριου Κωνσταντίνου ο οποίος μίλησε το μεσημέρι στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στη χθεσινή εμφάνιση, μίλησε με τα καλύτερα για τον Σωφρόνη Αυγουστή, και έκανε αναφορά στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Για τη χθεσινή εμφάνιση: «Ήταν μία θρυλική εμφάνιση σε ένα ιστορικό γήπεδο απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλους αστέρες. Η ομάδα μας έπαιξε ίσος προς ίσον τους Άγγλους, ξεδίπλωσε τις αρετές της, δεν αμύνθηκε. Βλέπουμε όλους τους αντιπάλους στα ίσα δεν παίζουμε παθητικό ποδόσφαιρο. Φτιάξαμε ευκαιρίες, σημειώσαμε 2 γκολ και αυτό δείχνει πόσο μεγάλωσε ο Απόλλων όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ευρώπη. Με τον Σωφρόνη Αυγουστή έχουμε μία ήττα σε οκτώ παιχνίδια στην Ευρώπη και δείχνει ότι ο Απόλλων είναι ένας υπολογίσιμος σύνολος στην Ευρώπη».

Αν το χθεσινό αποτέλεσμα αυξάνει τις ελπίδες για πρόκριση: «Έχουμε να κάνουμε με τεράστιες ομάδες όπως η Αταλάντα, η Λιόν, άρα αντιλαμβάνεστε ότι το έργο μας είναι πιο δύσκολο για αυτό υπολογίζουμε ποιος είναι ο Απόλλων. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και όταν έχεις Σωφρόνη προπονητή του που πιστεύει πάντα στο καλύτερο, θα ταξιδέψουμε στην Ιταλία για να γράψουμε ιστορία».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Σίγουρα χωρίς τους ποδοσφαιριστές τίποτε δεν θα γινόταν, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Ο προπονητής μας αποτελεί το Α και το Ω της ομάδας και είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για εμάς. Έχει μεταφέρει μία διαφορετική ψυχοσύνθεση, η ομάδα αρνείται να χάσει απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Είναι πολλά τα παράδειγμα τα οποία δείχνουν την αξία του προπονητή μας τι να πρωτοθυμηθούμε, τον τελικό με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία; Το παιχνίδι με την Αμπερντίν και με τη Λιόν; Χθες με την Έβερτον έριξε τρεις επιθετικούς στο ματς, άρα αντιλαμβάνεστε πως σκέφτεται και ονειρεύεται τον Απόλλωνα. Είναι μία επιθετική φιλοσοφία. Η ομάδα έχει μεγαλώσει, υπάρχει οργάνωση, πλάνο, όραμα και όλοι οι κόποι ανταμείβονται με την παρουσία στην Ευρώπη».

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι θέμα καθαρά κούρασης και διαύγειας το μυαλού, έχουμε 48 ώρες, ο προπονητής και οι συνεργάτες του ξέρουν τι να κάνουν. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα για να πάρουμε τη νίκη. Οι χθεσινές δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή ήταν μία έκφραση ενός παραπόνου για τον κορυφαίο προπονητή στην Κύπρο τον τελευταίο 1.5 χρόνο και ότι λάμπει δεν πρέπει να το τιμωρούμε».

Ένα σχόλιο για τον κόσμο: «Ευχαριστώ τον κόσμο, ξόδεψαν χρόνο και χρήμα για να έρθουν να μας δουν και έκαναν το γήπεδο Τσίρειο».