29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1409 Views

Ιμανόλ Ιντιάκεθ και Φλοριαν Τολμές παραχώρησαν δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Ανόρθωση.

ΙΜΑΝΟΛ ΙΝΤΙΑΚΕΘ

«Eίναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για μας. Ξέρουμε τι παιχνίδι είναι, τον αντίπαλο, το ότι είναι ντέρμπι στην Λάρνακα και ότι αυτή την στιγμή η Ανόρθωση είναι στην 1η θέση. Το παιχνίδι έχει όλα τα στοιχεία για να μας συναρπάσει και ελπίζουμε να μας συναρπάσει και όταν ξεκινήσει. Ελπίζουμε και ευχόμαστε με τον κόσμο μας να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε αυτή την νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας. Θέλουμε την νίκη για μας, αλλά ειδικότερα για τον κόσμο μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να παλέψουμε για αυτούς τους τρεις βαθμούς και να τους αφιερώσουμε στους φιλάθλους γιατί το αξίζουν. Σε όλους αξίζει, στην ομάδα και στους φιλάθλους. Επαναλαμβάνω είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και το προσεγγίζουμε με αυτό τον τρόπο»,

ΦΛΟΡΙΑΝ ΤΟΛΜΕΣ
«Eίναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, είναι ντέρμπι και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τους φιλάθλους και ελπίζω να κάνουμε την δουλειά. Η Ανόρθωση το είδαμε και πέρσι στα παιχνίδια που την αντιμετωπίσαμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι ένα ντέρμπι. Τα ντέρμπι είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια στην σεζόν και το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα από αυτά. Είναι πιο εύκολο για μας όταν έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους, να… σπρώχνουν την ομάδα και να την βοηθούν και νομίζω και το Σάββατο θα έχουμε την βοήθεια τους»