27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Δήμος Αμμοχώστου: Συναπάντημα Αμμοχωστιανών 2017

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1020 Views

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Αμμοχώστου ενημερώνει για τον προγραμματισμό των Αντικατοχικών Εκδηλώσεων του Δήμου για το 2017.

Αναλυτικά:

Αντικατοχικές Εκδηλώσεις Δήμου Αμμοχώστου 2017

Επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια οι αντικατοχικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Οι φετινές μας εκδηλώσεις θα είναι ουσιαστικά ένα Συναπάντημα Αμμοχωστιανών όπου θα μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάθε ηλικίας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα αρχίσει στις 5:00 μ.μ και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 11:00 μ.μ. Στις εκδηλώσεις θα παραστεί και θα μιλήσει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης γύρω στις 21:00.

Ξεχωριστή θα είναι φέτος η τοποθέτηση περιπτέρων όπου θα δίνεται η ευκαιρία προβολής κατεχόμενων Δήμων και Κοινοτήτων της Επαρχίας Αμμοχώστου, αλλά και της δράσης των μεγάλων Σωματείων της πόλης της Αμμοχώστου στην προσφυγιά, ενώ θα υπάρχει πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην Αμμόχωστο.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση της εκδήλωσης καθώς και το πρόγραμμα για τα λεωφορεία με τις ώρες εκκίνησης από την κάθε πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στη σελίδα του Δήμου μας  στο facebook:

 https://www.facebook.com/TheFamagustaMunicipality/

Σας περιμένουμε!

ΔΗΜΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ