20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΒΙΚΤΟΡ:Θα δουλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε.Θέλω να γράψω ιστορία στην Ανόρθωση

ΒΙΚΤΟΡ:Θα δουλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε.Θέλω να γράψω ιστορία στην Ανόρθωση

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2017 0 846 Views

Ο αρχηγός της Ανόρθωσης Ζοάο Βίκτορ που στα τελευταία δύο παγνίδια πέτυχε τρία γκολ και χάρισε 6 βαθμούς στην πρωτοπόρο δεν έκρυψε τους στόχους του ούτε τους λόγους της φετινής πορείας της Ανόρθωσης.

Όνειρο μου να σηκώσω το πρωτάθλημα με την Ανόρθωση, θέλω να γράψω ιστορία με την Ανόρθωση, ανάφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active ο Ζοάο Βίκτορ.
Αναλυτικά:

Τι πιστεύεις ότι έχει αλλάζει στην Ανόρθωση φέτος από πέρσι: «Δεν χρειάζεται, δεν θέλω να μιλήσω για τη περσινή σεζόν, ήταν καταστροφική για την Ανόρθωση, θέλουμε να την ξεχάσουμε. Φέτος έχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές, δουλεύουμε σαν ομάδα και αυτό κρατάμε».

Η Ανόρθωση έχει καταπληκτική παρουσία φέτος: «Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι μόνο η νίκη. Ο μεγαλύτερος μας στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα τα τελευταία χρόνια. Στις προπονήσεις θα δουλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε».

Για το γεγονός ότι η Ανόρθωση είναι αήττητη και αν θα βοηθήσει για το ντέρμπι: «Ναι είναι αλήθεια ότι θα μας βοηθήσει με την ΑΕΚ, σιγά σιγά βελτιωνόμαστε. Είναι παιχνίδι 6 βαθμών».

Αν η συμπαράσταση του κόσμου στα εντός έδρας τους βοηθάει: «Οι φίλαθλοι είναι πολύ σημαντικοί για μας, ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας. Η Ανόρθωση δεν είναι ο πρόεδρος και οι παίχτες, είναι ο κόσμος.».

Για τα τρία γκολ που έχει πετύχει: «Δεν άλλαξα τον ρόλο μου στην ομάδα, ξέρω τι μπορώ να κάνω στον αγωνιστικό χώρο, είμαι ευλογημένος γιατί βρέθηκα εκεί την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρω. Ξέρω ότι πρέπει να βοηθώ στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Όταν σκοράρεις ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση. Δεν είναι θέμα η δική μου απόδοση, αλλά της ομάδας. Το σκοράρισμα δεν αποτελεί μέρος του παιχνιδιού μόνο για τους επιθετικούς, μπορούμε να τους βοηθήσουμε και εμείς».

Οι προβλέψεις του για τη φετινή σεζόν: «Δεν θέλω, δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί κάτι να γυρίσει ανάποδα και να μείνουμε εκτεθειμένοι. Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης θα παλεύουν για να είναι στην κορυφή».

Το όνειρο του: «Όνειρο μου είναι να σηκώσω το πρωτάθλημα, θέλουμε να παλεύουμε και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Θέλω να γράψω ιστορία με την Ανόρθωση».

Για το γεγονός ότι είναι αρχηγός και την υπευθυνότητα του: «Είναι λίγο παρεξηγημένος ο ρόλος του αρχηγού, δεν έχει να κάνει με εμένα, όλοι έχουμε τον ρόλο μας στην ομάδα. Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο. Όλοι έχουμε εύθηνη απέναντι στον κόσμο».Τις δηλώσεις του τις τέλειωσε με σύνθημα στα Ελληνικά. Πάμε Ανόρθωση…