24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ:Μερικοί κύκλο ανοίγουν και άλλοι κλείνουν-Σ’ ευχαριστώ για όλα Τσέλσι

ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ:Μερικοί κύκλο ανοίγουν και άλλοι κλείνουν-Σ’ ευχαριστώ για όλα Τσέλσι

By on 27 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1512 Views

Με ένα μακροσκελές μήνυμα μέσω social media, ο Ντιέγκο Κόστα αποχαιρέτησε την Τσέλσι μετά και την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πικρία για τον τρόπο που έφυγε αλλά και ο κυριότερος λόγος που δεν μπορούσε να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Κόντε.

Ο Ισπανός επιθετικός, από το βράδυ της Τρίτης είναι κι επίσημα για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μέλος των «ροχιμπλάνκος».

Η μετακίνησή του από την Τσέλσι ολοκληρώθηκε έναντι 60 εκατ.ευρώ και ο Κόστα, μέσω του Instagram έγραψε όσα ήθελε να πει, αποχαιρετώντας το Λονδίνο και τους «μπλε».

Διαβάστε το μήνυμά του:

«Μερικοί κύκλο ανοίγουν και άλλοι κλείνουν. Ο δικός μου κύκλος στην Τσέλσι άνοιξε πριν από τρία χρόνια, τα οποία ήταν εκπληκτικά σε όλους τους τομείς και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δύο πρωταθλήματα, ένα Community Shield, 120 παιχνίδια, 59 γκολ και 24 ασίστ και ο κύκλος αυτός έκλεισε. Όχι με τον τρόπο που θα ήθελα και για την ακρίβεια σε καμία περίπτωση με ιδανικό τρόπο, αλλά η κατάληξη ήταν η καλύτερη για όλους.

Οι εκπληκτικοί οπαδοί ενός τόσο θαυμάσιου κλαμπ, οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας, το υπαλληλικό προσωπικό, όλοι θα παραμείνουν στην καρδιά και το μυαλό μου. Θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους όποτε με χρειαστούν και σίγουρα θα καταλάβουν γιατί αυτός ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε. Δεν μπορούσα να χάσω κι άλλο την πίστη στον εαυτό μου… Σ’ ευχαριστώ για όλα Τσέλσι».