24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Έχουμε ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα

ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Έχουμε ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα

By on 27 Σεπτεμβρίου, 2017 0 884 Views

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε σε διάσκεψη τύπου για την αναμέτρηση με την Έβερτον, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αντρέ Σκέμπρι.

Οι δηλώσεις του Σ. Αυγουστή από το Γκούντισον Παρκ:

«Έχουμε ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα δεχτούμε πίεση. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μπάλα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μακριά τα αστέρια της Έβερτον. Είναι εξαιρετικό να παίζεις ποδόσφαιρο σε τέτοια γήπεδα. Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει ποδόσφαιρο, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την πίεση που θα δεχτούμε. Πιστεύω στην ομάδα μου. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς. Σίγουρα και η ομάδα μου θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις πιθανότητες που δίνει στον Απόλλωνα:

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πιθανότητες. Υπάρχει η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα».

Για το αν δούμε κάποια αλλαγή αύριο;

«Θα προσπαθήσουμε να καταστρέψουμε το παιχνίδι τους και θα προσπαθήσουμε να μην τους δώσουμε αρκετό χώρο».

Αντρέ Σκέμπρι:

Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το δείξαμε και απέναντι στην Λυών καταφέραμε και πήραμε πολύ καλό αποτέλεσμα.. Είναι τεράστια η διαφορά στο μπάτζετ. Εγώ αγωνίστηκα απέναντι στην Αγγλία και καταφέραμε να κρατήσουμε το 0-0. Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.