25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ψυχολογία στην ΑΕΚ θα βελτιωθεί μόνο με επιτυχία στο επόμενο ντέρμπι

Η ψυχολογία στην ΑΕΚ θα βελτιωθεί μόνο με επιτυχία στο επόμενο ντέρμπι

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2017 0 953 Views

Δεν είναι και το καλύτερο κλίμα στην ΑΕΚ μετά τις συνεχόμενες ήττες από την Ομόνοια και τη Ν.Σαλαμίνα και γίνεται προσπάθεια για αναπτέρωση της ψυχολογίας των παικτών ωστόσο όλοι ξέρουν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο με επιτυχίες έτσι επικεντρώνονται στον αγώνα με την Ανόρθωση που έρχεται. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και έδωσε το σύνθημα για επιστροφή στις επιτυχίες.

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα αι γενικότερα μια κακή εβδομάδα μετά τις δύο διαδοχικές ήττες. Είμαστε πικραμένοι αλλά από την άλλη απομένουν ακόμα 31 παιχνίδια. Χάσαμε έδαφος αλλά δεν πρέπει να μένουμε άλλο σε αυτά, να γυρίσουμε σελίδα, να ανασυνταχθούμε και να ανακάμψουμε… χθες» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αρχίσαμε από τα πρώτα λεπτά καλύτερα, είχαμε την μπάλα αλλά δεχθήκαμε το γκολ κόντρα στην ροή από τον Μιντίκκη. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά όσο περνούσε ο χρόνος φορτωνόταν με άγχος η ομάδα και δεν ήταν σωστή η αντίδραση»

Για την προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης…

«Σήμερα το ρεπό και αύριο μπαίνουμε σε ρυθμούς Ανόρθωσης. Ακολουθεί νέο ντέρμπι στην «Αρένα», οφείλουμε να βελτιωθούμε και να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει άλλο αποτέλεσμα».

Για την συνέχεια…

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι και ντέρμπι και το κίνητρο υπάρχει. Για να βελτιωθεί το κλίμα και να επανέλθει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να απαντήσουμε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση»

Για τους τραυματίες…

«Θα δούμε την κατάσταση των Τρουγιόλς και Τρισκόφσκι για να φανεί αν θα προλάβει κάποιος το παιχνίδι».