20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αυτός είναι ο προπονητής που θέλει να έχει η Ν.Σαλαμίνα…Να παίρνει αποφάσεις

Αυτός είναι ο προπονητής που θέλει να έχει η Ν.Σαλαμίνα…Να παίρνει αποφάσεις

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1072 Views

Σημαντική η νίκη της Νέας Σαλαμίνας κόντρα στην ΑΕΚ ωστόσο δεν έχει χρόνο για θριαμβολογίες ούτε περιθώρια για να παρασυρθεί από ενθουσιασμό γιατί ακολουθεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρει βαθμολογικό κέρδος.

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Γιώργος Καζαμίας.

Για τη νίκη σε βάρος της ΑΕΚ…

«Σημαίνει πολλά κυρίως στο ψυχολογικό τομέα. Περάσαμε πολύ δύσκολη βδομάδα και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να μείνουμε μακριά από υπέρμετρο ενθουσιασμό. Είναι μόνο μια νίκη. Την έχουμε ξεχάσει και από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε τον αγώνα με πέντε Κύπριους στην ενδεκάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Σανγκόι…

«Θα αξιολογηθεί η κατάσταση του. Είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να προλάβει τον αγώνα με τον Απόλλωνα».

Για τους Καρώ και Ρέινολντς, οι οποίοι είναι δανεικοί από τον Απόλλωνα…

«Δεν παίζουν οι δύο στον αγώνα με τον Απόλλωνα και αυτό ήταν στα πλαίσια της συμφωνίας. Υπάρχει γραπτή συμφωνία με τον Απόλλωνα. Πάμε σίγουρα με τρεις απουσίες. Πρέπει να σεβαστούμε ότι είναι στα πλαίσια της συμφωνίας για το δανεισμό τους».

Για τις τολμηρές αποφάσεις του Λιάσου Λουκά…

«Αυτός είναι ο προπονητής που θέλουμε να έχουμε. Να αναλαμβάνει την ευθύνη μετά την ήττα, όπως έγινε με τη Δόξα. Δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες Αυτός παίρνει τις αποφάσεις και δικαιώθηκε πανηγυρικά».