29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μέσι ασχολήθηκε με τον 20χρονο αντίπαλο του

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1056 Views

Ο 20χρονος Πάμπλο Μάφεο είχε την ευθύνη του μαρκαρίσματος του Λιονέλ Μέσι σε ολόκληρο το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Χιρόνα και οι δυο τους έπιασαν την κουβέντα, με τον Αργεντινό ηγέτη των «μπλαουγκράνα» να αναγνωρίζει τις προσπάθειες του πιτσιρικά στο γήπεδο.

Ο Μάφεο, ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και όπως πέρυσι, έτσι και φέτος βρίσκεται στην Ισπανία και αγωνίζεται για λογαριασμό της Χιρόνα με τη μορφή δανεισμού από τους «πολίτες».

Έχοντας πάρει την εντολή από τον προπονητή του να μαρκάρει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου τον Λιονέλ Μέσι, ο νεαρός Ισπανός προσπάθησε όσο καλύτερα μπορούσε, όμως η Χιρόνα τιμωρήθηκε από δύο αυτογκόλ κι ένα τέρμα του Σουάρες.

«Όταν σταματούσε το παιχνίδι και ήταν κοντά μου, με ρωτούσε αν ανήκω στη Σίτι και πόσο χρονών είμαι… Έδειξε ενδιαφέρον και ήταν πολύ όμορφο γιατί μου έδειξε ένα πολύ προσιτό πρόσωπο» ανέφερε ο Μάφεο, που αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να πάρει τη φανέλα του Αργεντινού «μάγου», αλλά αυτή του Τερ Στέγκεν μετά το παιχνίδι γιατί την είχε υποσχεθεί σε έναν καλό του φίλο.