Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Στο Μακάρειο για άλλη μια ανατροπή προγνωστικών

24 Σεπτεμβρίου, 2017
582 Views
0 Comments
ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Στο Μακάρειο για άλλη μια ανατροπή προγνωστικών

Μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού από τον Πρόεδρο Κώστα Σεραφείμ ενόψει του αγώνα με την Πάφο.

Αναλυτικά:

Δικαιολογημένα όλοι μας ζήσαμε την περασμένη αγωνιστική στιγμές χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας που ξεπερνούσαν ακόμη και εκείνες της επιστροφής μας στην Α΄ Κατηγορία. Η νίκη του Ολυμπιακού Λευκωσίας επί του Εθνικού Άχνας υποχρέωσε σε λόγια θαυμασμού όλα τα ΜΜΕ και τον ευρύτερο ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου. Για εμάς που ζούμε από κοντά αυτή την προσπάθεια, η νίκη ήταν μεν άθλος, αλλά όχι απρόσμενη. Ήταν το αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις και της θέλησης των παικτών μας.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πόσο μεγαλώνει αυτός ο άρρηκτος πλέον δεσμός μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας, των παικτών και του κόσμου του Ολυμπιακού. Στην Άχνα, η ομάδα μας δούλεψε σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι. Στο γήπεδο όλοι οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα ξεπερνώντας τον εαυτό τους . Ο κόσμος κέρδισε για ακόμη μια φορά τη μάχη της κερκίδας. H από κοινού ζητωκραυγή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παικτών και οπαδών στο τέλος του παιγνιδιού επιβεβαιώνει αυτή την αρμονική σχέση, που αποτελεί ένα από τους βασικούς παράγοντες της μεγάλης ανατροπής των προγνωστικών.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας άρχισε χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια να γράφει Ιστορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Έγινε η πρώτη ομάδα που ανέβηκε στην Α΄ Κατηγορία και με 4 ξένους παίκτες μόνο καταφέρνει να αντιμετωπίζει ισάξια τον κάθε αντίπαλο. Οι Κύπριοι παίκτες μας, έμπειροι και νεαροί, σε κάθε παιγνίδι κερδίζουν την καταξίωση και αποδεικνύουν ότι η απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή δεν έχει πάντοτε σχέση με τον αριθμό αποδοχών του συμβολαίου του. Πάνω από το χρήμα υπάρχουν οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουν, το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και σεβασμός στην τεχνική ηγεσία. Όσον αφορά τους τέσσερις ξένους μας, αυτοί δικαίως έχουν πλέον καταστεί ένα κομμάτι της μεγάλης μας οικογένειας. Έχουν δοκιμαστεί σε δύσκολους καιρούς από πέρσι, που παρά τις στερήσεις, λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν σημαντικά τον Ολυμπιακό να επιτρέψει στην Α΄ Κατηγορία. Αυτά τα στοιχεία φέρνουν τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου σε όλους τους παίκτες που αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Τα δεδομένα μας, δεν μας επιτρέπουν ούτε στιγμή εφησυχασμό. Είμαστε υποχρεωμένοι την επομένη μιας επιτυχίας μας να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και να επικεντρωνόμαστε στο πως θα το κερδίσουμε. Αυτή την Κυριακή, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας καλείται να αντιμετωπίσει την Πάφο σε ένα αγώνα με τα γνωστά, δύσκολα δεδομένα. Η αντίπαλος μας που το καλοκαίρι απέκτησε μια πλειάδα- κυρίως ξένων- ποδοσφαιριστών προέρχεται επιπλέον από μια μεγάλη επιτυχία επί της Ομόνοιας. Ο αγώνας έχει τον γνωστό μεγάλο βαθμό δυσκολίας του. Για άλλη μια φορά θα πρέπει το Ολυμπιακό ρολόι να δουλέψει άψογα -το κάθε κομμάτι στο ρόλο του- ώστε με τη λήξη του αγώνα, να μπορούμε να πανηγυρίσουμε ακόμη μια επιτυχία. Πάμε να αγωνιστούμε ασταμάτητα, με ψυχή και καρδιά στο γήπεδο, και με ψυχή και καρδιά στην κερκίδα. Πάμε ταπεινά και δυνατά για άλλη μια ανατροπή των προγνωστικών.
Η Ιστορία θα μας αναμένει εκεί να τη συνεχίσουμε, με πίστη στις δυνάμεις μας. Στο Μακάρειο, ο καθένας μας καλείται να γράψει τις δικές του συλλαβές για τη συμπλήρωση της νέας σελίδας της. Μιας σελίδας, μιας Ιστορίας, βγαλμένης με αίμα και ιδρώτα από της ψυχής μας τα μαυροπράσινα βάθη.

Comments are closed.