23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

O Βάλε κράτησε στο 94΄το Χ .Απέκρουσε πέναλτι

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1125 Views

Ο Αρουαμπαρένα είχε την ευκαιρία στην τελευταία φάση του αγώνα να χαρίσει τη νίκη στην ΑΕΛ αλλά εκτέλεσε χλιαρά το πέναλτι που κέρδισε ο Αβραάμ (σωστή απόφαση)και ο Βάλε απέκρουσε κερδίζοντας τον τίτλο του ήτωα της αναμέτρησης που δεν ανέδειξε νικητή στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού . Οι δύο ομάδες έμεινα στο ισόπαλο 1-1 και την αγωνία να παραμένει μέχρι και το φινάλε. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 90+4΄ η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη αλλά ο Βάλε είπε «όχι» στο πέναλτι του Αρουαμπαρένα.
Νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και η κάθε μία σκόραρε στο δικό της καλό διάστημα. Ο Απόλλωνας που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος κατάφερε να σκοράρει με τον Μαγκλίτσα στο 32΄, ενώ η ΑΕΛ ανέβηκε στην επανάληψη και ισοφάρισε με τον Λεόντσο στο 48΄.

ΑΕΛ (Μπ.Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Σίλβα, Αβραάμ, Φιντέλις, Λεόντσο (72΄ Αρουαμπαρένα), Λαφράνς, Αιρόσα, Σάσι, Μιτρέα, Αλνταίρ (85΄ Σοάρες), Μπενίτεθ (75΄ Μέσκα)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σ.Αυγουστή): Βάλε, Σακέτι, Ντα Σίλβα (66΄ Μαρτίνες), Ζοάο Πέδρο, Σαντάνα, Ρομπέρζ, Σκέμπρι (80΄ Ζελάγια), Γιούστε, Γιάκολις (63΄ Σαρδινέρο), Άλεφ, Μαγκλίτσα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλνταίρ, Λεάντρο, Αβραάμ, Βοζίνια/ Ζοάο Πέδρο, Άλεφ, Σκέμπρι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Χρίστος Νικολαΐδης (Χ. Χαραλάμπους, Π. Γεωργίου), Β. Δημητρίου, (Α. Γεωργίου).
ΘΕΑΤΕΣ: 6.500-7.000