26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Την εύνοια της Μπάρτσα στα πέναλτι και στις κόκκινες μετρούν στην Μαδρίτη

Την εύνοια της Μπάρτσα στα πέναλτι και στις κόκκινες μετρούν στην Μαδρίτη

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2017 0 803 Views

Οι Μαδριλένοι φωνάζουν για εύνοια της Μπάρτσα και η «As» καταμέτρησε τη συντριπτική μεταξύ τους διαφορά σε εκτελέσεις από την άσπρη βούλα και κόκκινες στις 81 τελευταίες αγωνιστικές.

Στη Ρεάλ φωνάζουν ολοένα και περισσότερο για διαιτητική εύνοια υπέρ της Μπαρτσελόνα. Ως τελευταίο κρούσμα αναφέρουν το πέναλτι που πήραν οι Καταλανοί, για ν’ ανοίξουν το σκορ κόντρα στην Εϊμπάρ, σε συνδυασμό με το ότι δική τους ομάδα δεν πήρε πέναλτι σε χέρι(;) του Χάβι Γκαρθία της Μπέτις.

Κάπως έτσι η ιστοσελίδα «As» κάθισε και μέτρησε ορισμένα στατιστικά και έβγαλε ότι η Μπάρτσα είναι ακραία βοηθούμενη από πέναλτι και αποβολές. Στα 81 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος οι Καταλανοί έχουν πάρει το δικαίωμα να στηθούν 30 φορές στην άσπρη βούλα και μόλις μία να το κάνουν οι αντίπαλοί τους. Την ίδια στιγμή η Ρεάλ έχει 17 εκτελέσεις και οκτώ εναντίον.

Οσον αφορά τις κόκκινες κάρτες, το αντίστοιχο ρεκόρ της Μπαρτσελόνα στο ίδιο διάστημα βρίσκεται στο υπέρ της 21-2, ενώ της Ρεάλ στο 12-7. Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά είναι συντριπτική για αυτό το διπάστημα