24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΜΠΟΣ:Χάσαμε ένα 40λεπτο από το Α΄ ημίχρονο.Στο Β΄δεν μας άφησαν οι συγκυρίες

ΠΑΜΠΟΣ:Χάσαμε ένα 40λεπτο από το Α΄ ημίχρονο.Στο Β΄δεν μας άφησαν οι συγκυρίες

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2017 0 959 Views

Απογητευμένος ο Πάμπος Χριστοδούλου από το αποτέλεσμα της Ομόνοιας με την Αλκή τόσο απο τα λάθη στο Α΄ημίχρονο όσο και απο διάφορες συγκυρίες στο Β΄ημίχρονο .

“Δεν ξεκινήσαμε καλά. Μείναμε πίσω στο σκορ και στην συνέχεια ισοφαρίσαμε. Έγιναν τρία με τέσσερα λάθη στο σημερινό παιχνίδι. Τα πληρώσαμε μ΄ένα δεύτερο γκολ. Χάσαμε ένα 30λεπτο από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια κυριάρχησε. Η ομάδα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο αλλά διάφορες συγκυρίες δεν μας το επέτρεψαν, πολλές διακοπές, καθυστερήσεις, παίκτες κάτω… Αυτό δεν βοηθά στο να παιχτεί καλό και καθαρό ποδόσφαιρο”

“Η Αλκή φημίζεται ότι είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Η Ομόνοια δικαιούταν να κερδίσει και με ένα και με δύο γκολ διαφορά. Συνεχίζουμε δυνατά. Πρέπει να συνεχίσουμε σαν οικογένεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Χάθηκαν δύο βαθμοί. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε την νίκη”

Για τις δηλώσεις του Σάββα Δαμιανού και το πέναλτι που ζήτησε η Αλκή, ο Πάμπος σημείωσε:

“Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά όμως με όλο το σεβασμό στον συνάδελφο που ζήτησε πέναλτι εμείς είχαμε ένα πεντακάθαρο γκολ. Το είδα μέσα για αυτό σας το λέω. Αν κάτσω να πω για τις φάσεις που είχαμε σήμερα θα μείνουμε όλο το βράδυ. Θεωρώ πως με την απόδοση τις ευκαιρίες, τις αμφισβητούμενες φάσεις δικαιούμασταν δύο γκολ διαφορά

Αν δείτε τα προηγούμενα και το σημερινό είχαμε 10-12 ευκαιρίες. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς τις ευκαιρίες που χάνουμε τις πληρώνουμε. Μέχρι τώρα ότι λάθος έχει γίνει το πληρώσαμε. Θα προσπαθήσουμε να δέσουμε την ομάδα για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο”.