Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΤΖΑΜΠΟΣ:Καταρχήν συμφωνία για Σεμέδο αλλά αν είναι ανθός θα ανθίσει

22 Σεπτεμβρίου, 2017
533 Views
0 Comments
ΤΖΑΜΠΟΣ:Καταρχήν συμφωνία για Σεμέδο αλλά αν είναι ανθός θα ανθίσει

Για την καταρχήν συμφωνία των προέδρων της Αλκής και του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση του Σεμέδο στους πρωταθλητές επιβεβαίωσε ο εκπρποσωπος τύπου της Αλκής Χρίστος Τζάμπος ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και για τον αγώνα με την Ομόνοια.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Για το θέμα που προέκυψε με τον Σεμέδο και το ΑΠΟΕΛ…

«Έγινε ένα γεύμα μεταξύ των δύο προέδρων και δόθηκε εξήγηση ότι τους ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Αν θα μετουσιωθεί σε πράξη και μπουν τα λεφτά στο ταμείο, θα μιλάμε για μεταγραφή. Περιμένουμε να δούμε και την πράξη. Αν είναι ανθός θα ανθίσει. Έγινε μια κουβέντα μεταξύ των δύο προέδρων, αν θα μετουσιωθεί το ενδιαφέρον σε πράξη θα το δείξει ο χρόνος».

Για το γεγονός ότι ο Σεμέδο είναι στην Αλκή από την Δ΄ Κατηγορία…

«Κάθε χρονιά γίνεται και καλύτερος. Παίζει και στις δύο πλευρές της επίθεσης, είναι τεχνίτης, έξυπνος αλλά και καλό παιδί».

Για τον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια…

«Αγωνιζόμαστε κόντρα στην Ομόνοια που είναι από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Σάββας Δαμιανού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, πλην του Βασίλεφ και θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας».

Comments are closed.