Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ο σκηνοθέτης-δικηγόρος έκρινε πως έβγαλε λαβράκι …

22 Σεπτεμβρίου, 2017
1065 Views
0 Comments
Ο σκηνοθέτης-δικηγόρος έκρινε πως έβγαλε λαβράκι …

Για το θέμα Σεμέδο μίλησε στην κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.
“Απ’ ότι είδα από τον εκπρόσωπο τύπου της Αλκής σήμερα, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Στη συνάντηση των προέδρων συζητήθηκαν κάποιες σκέψεις που έχουμε. Είναι γνωστό πως το ΑΠΟΕΛ κοιτάζει ποδοσφαιριστές από πολλές Κυπριακές ομάδες, μας ενδιαφέρει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην Κυπριακή αγορά και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε. Ξεκαθαρίζω απ’ εκεί και πέρα πως δεν υπάρχει κάποια δέσμευση, είναι ποδοσφαιριστές που αξιολογούνται και αναλόγως θα κρίνουμε.
Έγινε μια πολύ μεγάλη συζήτηση για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Αλκής. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες 72 ώρες συναντήθηκε με έξι προέδρους, οι τρεις εξ αυτών στο ίδιο εστιατόριο. Προφανώς αυτός ο σκηνοθέτης/δικηγόρος που ήταν εκεί και έκρινε πως βρήκε λαβράκι, δεν ήταν τις προηγούμενες μέρες άρα να έχουμε υπόψη μας να τον καλούμε για να μην δυσκολεύεται να βρίσκει τις φωτογραφίες”.

“Ως ΑΠΟΕΛ πολλές φορές πήραμε την πρωτοβουλία για να συζητούμε θέματα ποδοσφαιρικά. Το κάναμε και άλλες χρονιές, το κάνουμε και τώρα. Ένα εκ των οποίων ήταν και το θέμα των τιμωριών για το οποίο δυστυχώς αργήσαμε. Είναι καλό να συζητήσουμε τώρα αρκετά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο θα κάνουμε συναντήσεις και με άλλους προέδρους”.

Comments are closed.