Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Για την Ομόνοια δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει

22 Σεπτεμβρίου, 2017
860 Views
0 Comments
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Για την Ομόνοια δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει

Για την Ομόνοια δεν υπάρχουν εύκολα παιγνίδια και τον αγώνα με την Αλκή τον βλέπουν με σοβαρότητα με στόχο τη νίκη για να δοθεί συνέχεια στο εκπληκτικό 5-2 επι της ΑΕΚ.Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου σχολίασε εκτός από τον αυριανό αγώνα και τον απόηχο της συνάντησης του προέδρου της Αλκής με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ.

“Για εμάς υπάρχει μόνο το παιχνίδι με την Αλκή, αν και εύλογα δημιουργούντα τα ερωτηματικά στους φιλάθλους μας. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Δεν θέλω πραγματικά να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Αν είναι αστειότητες ή όχι όπως έχει αναφερθεί από το ΑΠΟΕΛ ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου ξέρει. Για εμάς υπάρχει μόνο το παιχνίδι με την Αλκή, το οποίο προσεγγίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

.Για την Ομόνοια δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλοι θέλουν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Είχαμε μόνο δύο ημέρες να προετοιμαστούμε. Στην έδρα μας και με την ορμή του κόσμου μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Όπως τόνισε ο προπονητής μας, για να έχει αξία η νίκη με την ΑΕΚ πρέπει να κερδίσουμε και την Αλκή. Για να έχεις επιτυχία στο πρωτάθλημα πρέπει να έχεις ισορροπία στα συναισθήματα”.

Comments are closed.