Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Για τον πρώτο τίτλο παίζουν απόψε Ανόρθωση-ΑΕΛ(19:00 Cytavision)

21 Σεπτεμβρίου, 2017
594 Views
0 Comments
Για τον πρώτο τίτλο παίζουν απόψε Ανόρθωση-ΑΕΛ(19:00 Cytavision)

Με τον αγώνα Super Cup ανοίγει σήμερα στη Λάρνακα η αυλαία της χρονιάς στο Futsal.

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς θα διεκδικήσουν η περσινή πρωταθλήτρια Ανόρθωση και η περσινή κυπελλούχος ΑΕΛ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κίτιον στη Λάρνακα και θα αρχίσει στις 19:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Η αρχή των ζωντανών μεταδόσεων άρχισε στην περσινή αγωνιστική περίοδο από τη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος, όπου το φίλαθλο κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα το άθλημα μέσα από τη σειρά των αγώνων που ανέδειξαν τον πρωταθλητή.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε, με απόφαση της ΚΟΠ οι ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις θα συνεχιστούν και φέτος και κάθε Πέμπτη θα προβάλλεται ζωντανά ένας αγώνας.

Η γενική είσοδος για το σημερινό αγώνα καθορίστηκε στα 10 ευρώ και οι θύρες εισόδου του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

Θα γίνει ταυτοποίηση των εισιτηρίων των φιλάθλων κατά την είσοδο τους στο στάδιο. Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.

Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα παρακολουθήσουν στον αγώνα από την ανατολική κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ από τη δυτική κερκίδα.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Χρίστος Ε. Χρίστου και Μάριος Ιωάννου. Γραμματεία ορίστηκε ο Στέφανος Ριαλάς και χρονομέτρης ο Ανδρέας Πραστίτης. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ανδρέας Δημητρίου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση 10 λεπτών (δύο ημίχρονα των πέντε λεπτών) και αν παραμείνει ισόπαλο το αποτέλεσμα, τότε ο νικητής θα αναδειχτεί μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Comments are closed.