24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Πεντάμορφη Ομόνοια ,σκιά του εαυτού της η ΑΕΚ

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2017 0 833 Views

Απίστευτη εξέλιξη στο ντέρμπι Ομόνοιας –ΑΕΚ με τους πράσινους να φθάνουν σε μια γρήγορη, πανεύκολη ,εντυπωσιακή νίκη με 5-2 διασύροντας την ομάδα της Λάρνακας που ήρθε αδιάβαστη στο ΓΣΠ.Η Ομόνοια με αποτελεσματικότητα 100% στο πρώτο ημίωρο έβαλε βάσεις για τη νίκη νωρίς αφού στο 10΄είχε προηγηθεί 2-0 και στο 31΄4-1…Άνετη η Ομόνοια ,έκανε ότι ήθελε στην επίθεση αφού η άμυνα της ΑΕΚ δεν κατέβηκε στο γήπεδο για να παίξει μπάλα αλλά απλά παρακολουθούσαν τους αντιπάλους τους από απόσταση…ήταν η χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων ετών σε αγώνες στο ΓΣΠ και δεν είναι θέμα ατυχίας μόνο τα δύο γκολ που σημειώθηκαν με δόση τύχης ,(το πρώτο με κόντρα και το τρίτο αυτογκόλ)αλλά ήταν αποτέλεσμα της χαλαρότητας με την οποία μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Ιντιάκεθ .Αντίθετα οι παίκτες της Ομόνοιας μπήκαν στο γήπεδο με καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα αναπτύσσοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι σε μια ΑΕΚ που απλά …μπήκε στο γήπεδο χωρίς να έχει επίγνωση του αντιπάλου ή με λανθασμένη εντύπωση για τον αντίπαλο και κατά συνέπεια λανθασμένη τακτική.

Μαργκάσα (5΄), Νταρμπισάιαρ (10΄), Μοϊσόφ (αυτ. 23΄), Σοάρες (31΄) και Χριστοφή (50΄), πέτυχαν τα γκολ των νικητών. Για την ΑΕΚ σκόραραν οι Λαρένα (19΄) και Μοϊσόφ (87΄).
87΄ΓΚΟΛ 5-2 Φάουλ του Χέφελ, κεφαλιά του Μοϊσόφ στα δίκτυα.
50΄ ΓΚΟΛ 5-1 Ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, ο Κανού έδωσε στον Χριστοφή, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

31΄ ΓΚΟΛ 4-1 Ο Χριστοφή βρήκε τον Σοάρες, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

23΄ ΓΚΟΛ 3-1 Κόρνερ του Τζαρσίνιο, ο Μοϊσόφ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του.

19΄ ΓΚΟΛ 2-1 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαρένα στα δίκτυα.

10΄ ΓΚΟΛ 2-0 Σέντρα του Μαργκάσα, κεφαλιά του αμαρκάριστου Νταρμπισάιαρ στα δίκτυα.
5΄ ΓΚΟΛ 1-0 Κλέψιμο του Μαργκάσα, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μοϊσόφ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Φαμπρίσιο, Μαργκάσα, Κατελάρης, Σοάρες, Κανού (71΄ Λόπες), Χριστοφή, Τζαρσίνιο (64΄ Γκονζάλες), Νταρμπισάιαρ (79΄ Μαδούρο)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Αντωνίου, Καντέ, Παναγιώτου, Φραγκέσκου, Μπρέεβελντ, Αζίζ

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς (22΄ Λαμπάν), Νέλσον (39΄ Χέφελ), Μουρίγιο, Μοϊσοφ, Λαρένα (68΄ Κάσες), Τομάς, Ακοράν, Τέτε, Μυτίδης

Στον πάγκο: Γιωργαλλίδης, Καταλά, Μπόλιεβιτς, Εγγλέζου, Μαλόκου, Πάνκοφ, Χαραλαμπίδης, Ρουσιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λεόντιος Τράττος (Χαράλαμπος Χαραλάμπους – Πέτρος Πέτρου), 4ος: Βασίλης Δημητρίου, Παρ.: Μιχάλης Παπαβαρνάβα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατελάρης, Παναγή

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ