19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΙΕΡΟΣ:Από εδω και μπρος θα δείτε έναν διαφορετικό Ερμή.(Δεν ασχολούμαι με μηδενικά)

ΦΑΝΙΕΡΟΣ:Από εδω και μπρος θα δείτε έναν διαφορετικό Ερμή.(Δεν ασχολούμαι με μηδενικά)

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2017 0 2454 Views

Ο πρόεδρος του Ερμή εξέφρασε αισιοδοξία για την συνέχεια τονίζοντας την στήριξη του στο προπονητή της ομάδας δηλώνοντας πως όλοι μπορούν να φύγουν αλλά οχι ο Νικος Παναγιώτου.Απάντησε και σε κάποιε δηλώσεις που έγιναν από πλευράς Απόλλωνα.Διαβ΄λαστε τι είπε στον Super Sport FM. «Κρατάμε προς το παρόν την εμφάνισή μας. Δείξαμε ότι έχουμε δύναμη σαν ομάδα και θα δούμε από ‘δω και μπρος τι θα γίνει. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι θέλει τρεξίματα και ψυχή. Δεν θέλω να μειώσω κανέναν, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τι εστί Ερμής στα πρώτα παιχνίδια που δώσαμε. Θα δίνω ψυχολογία στους παίκτες για να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε αρχικά.

Για το ρόστερ: «Δεν είναι πιο ακριβό από πέρυσι. Νομίζω ότι έγιναν πιο καλές επιλογές. Δουλέψαμε καθημερινά και από ‘δω και μπρος θα δείτε έναν διαφορετικό Ερμή. Θα πηγαίνω κάθε μέρα στις προπονήσεις, θα μιλάνε μαζί μου οι παίκτες, όπως κάναμε μαζί με το Νίκο Παναγιώτου στο παρελθόν».

Για το Νίκο Παναγιώτου: «δεν μπορεί να κάνει τα πάντα. Θέλει μια βοήθεια. Είναι πολλή η πίεση. Με το Μαλέκκο που πήραμε τώρα πιστεύω ότι θα δουλέψουμε καλύτερα. Πρέπει να πιστώνουμε τους προπονητές. Φεύγουν οι πάντες εκτός από το Νίκο Παναγιώτου. Πρέπει να ξεκινήσουμε τα τρίποντα»

Για το αν υπάρχουν παράπονα για κάποιες δηλώσεις κι όχι μόνο: «Δεν θα ασχολούμαι με τα μηδενικά. Οι μάγκες έρχονται μπροστά σου και στα λένε. Φαντάσου αυτοί που είναι γύρω στους παίκτες, τι τους λένε. Έγιναν κάποιες επιθετικές κινήσεις από τον Κίρζη προς τους παίκτες μας, αλλά δεν θα το σχολιάσω. Νομίζω πρέπει να σοβαρευτούνε λίγο».