24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προσγείωση στην Ανόρθωση ενόψει δύσκολης συνέχειας

Προσγείωση στην Ανόρθωση ενόψει δύσκολης συνέχειας

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2017 0 955 Views

H Aνόρθωση πέτυχε μια σημαντική νίκη όχι μόνο βαθμολογικής σημασίας αλλά γοήτρου και ψυχολογίας.Η επιτυχία στο ΓΣΠ επί του ΑΠΟΕΛ ασφαλώς ενθουσίασε τον κόσμο και γέμισε αυτοπεποίθηση τους παίκτες .Ήτα ένας αγώνας τακτικής που απέδειξε άλλη μια φορά ότι ο Λέβσι στα ντέρμπι είναι καλά διαβασμένος και έχει τον τρόπο να διακδικεί το καλύτερο .Οι απουσίες των Μπανταλόφσκι και Γκάντσεφ περιόρισαν τις επιλογές και φάνηκε ότι στον πάγκο υπήρχαν ελλείψεις ωστόσο έδειξε η Κυρία πως έχει στελεχωθεί με δύναμη και ποιότητα στην άμυνα ενω άρχισε η ομάδα να βελτιώνεται στην μεσοεπιθετική γραμμή όπυ υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα.Το σημαντικό όμως είναι να κτίσει η Ανόρθωση σε αυτή τη νίκη και να μην μείνει στους πανηγυρισμούς.Άμεση προσγείωση και η σκέψη πλέον στον επόμενο αντίπαλο ,την Δόξα.Υπάρχει εμπειρία στην Ανόρθωση για να μην παρασυρθούν από την χαρά μιας σπουδαίας νίκης και ξέρουν ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.Στα συν του χθεσινού αγώνα η παρουσία του Οικονομιδη το αρχικό σχήμα αφού ήταν για πρώτη φορά φέτος που άρχισε τον αγπωνα Κύπριος παίκτης και το ντεπούτο του νεαρού Αρτυματά που ατύχησε στην φάση του πέναλτι το οποίο τελικά δεν στοίχισε ενώ ο μικρός ένιωσε την στήριξη των συμπαικτών του .

Για τη μεγάλη νίκη της Ανόρθωσης επί του ΑΠΟΕΛ και για τη συνέχεια, μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωσπος τύπου της βαρωσιώτικης ομάδας Σάββας Πηλακούτας. Οι δηλώσεις του:

«Είναι μια νίκη που μας κρατάει στην κορυφή, αλλά δεν δίνει περισσότερο από 3 βαθμούς, στο ψυχολογικό κομμάτι βοηθά, αλλά από σήμερα ριχνόμαστε και πάλι στη δουλειά για το παιγνίδι με την Δόξα, χρειάζεται να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα. Περιμένουμε καλύτερο πρόσωπο ακόμη από την ομάδα να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και να βγάζουμε περσότερους αυτοματισμούς. Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες. Έδειξαν αποφασιστικότητα και θα ήταν κρίμα αν δεν παίρναμε τους τρεις βαθμούς, τους οποίους αξίζαμε»

«Είναι σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ, γιατί κάποια στιγμή στη συνέχεια του αγώνα θα σκοράρεις. Μεσοαμυντικά τα πήγε περίφημα η ομάδα, όσον αφορά το μεσοεπιθετικό κομμάτι περιμένουμε περαιτέρω βελτίωση»

Για το ματς με τη Δόξα: «Είναι δύσκολο παιγνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο την ερχόμενη Δευτέρα»

Για Μπανταλόφσκι και Γκάντσεφ: «Αξιολογείται καθημερινά η κατάσταση τους και θα διαφανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβουν».