25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ:Πρέπει να πάρουμε μέτρα και είμαι χαρούμενος που η ΑΕΚ θα πάρει μέτρα

Θ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ:Πρέπει να πάρουμε μέτρα και είμαι χαρούμενος που η ΑΕΚ θα πάρει μέτρα

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2017 0 983 Views

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και με έντονο ύφος απάντησε εκ μέρους της ομάδας του στην επίσης έντονη ανακοίνωση της ΑΕΚ .

«Δεν είχαμε σκοπό να τοποθετηθούμε σήμερα και να δώσουμε συνεχεία αλλά μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε κάποια πράγματα. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να κάνει μαθήματα και υποδείξεις στην ΑΕΛ και να πιάνει στο στόμα της τον κόσμο της ΑΕΛ. Πρέπει να δείχνουν σεβασμό απέναντι σε μια ομάδα που από το 1930 που έδειξε και εντός και εκτός γηπέδων την δράση της και είναι μακριά από τα άσχημα και τα κακά που βλέπουμε. Κάναμε πολλές καμπάνιες κατά του ρατσισμού και ποτέ δεν είχαμε τέτοια προβλήματα. Η ΑΕΚ κακίζει συμπεριφορά από τον πάγο μας και τους προκαλώ να πάρουν το βίντεο στην ομοσπονδία και αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε χειρονομία πολύ ευχαρίστως θα είμαστε μαζί τους για να τιμωρηθούν. Είναι πρόκληση από την ΑΕΛ στην ΑΕΚ να το πράξει αυτό. Δεν έγινε τίποτα και το ξέρουν πολύ καλά. Δεν περιμέναμε αυτή την αντίδραση από την ΑΕΚ, περιμέναμε διαφορετική αντίδραση. Περιμέναμε να καταδίκαζαν τις πράξεις μεμονωμένης μερίδας φιλάθλων της ΑΕΚ. Δεν ρίχνω το φταίξιμο σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ αλλά μια μερίδα και φέτος όπως και πέρσι προέβη σε αυτές τις ρατσιστικές χειρονομίες και γιουχαΐσματα προς τους μαύρους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Είμαι σίγουρος ότι ο παρατηρητής θα τα σημειώσει. Και στο ημίχρονο ζητήσαμε να γίνει μια ανακοίνωση» είπε αρχικά.

Σας ικανοποιεί το γεγονός ότι η ΑΕΚ άρχισε διαδικασίες για να εντοπίσει αυτούς που τα έκαναν;
«Ασφαλώς και μας ικανοποιεί και θα κάνουμε και εμείς ενέργειες. Στο στόμα τους κανείς δεν μπορεί να πιάνει τον κόσμο της ΑΕΛ. Αυτό που έγινε με την ανακοίνωση της ΑΕΚ έπρεπε να αποφευχθεί. Εμείς δεν θέλαμε να ρίξουμε λάδι στην φωτιά. Η ανακοίνωση μας έλεγε για μικρή μερίδα οπαδών της ΑΕΚ και δίναμε και τα εύσημα στην διοίκηση της ΑΕΚ να στείλει μήνυμα κατά του ρατσισμού. Αν θέλουν να τα βάλουν με την ΑΕΛ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σαν διοίκηση με κανέναν δεν είχαμε στο παρελθόν κάποιο πρόβλημα σε διοικητικό επίπεδο και είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στα τελευταία τρία χρόνια».

Από την ΑΕΚ αναφέρθηκε ότι υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των προέδρων…
«Δεν είναι θέμα επικοινωνίας προέδρων. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν πριν ή μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς και πέρσι στο ίδιο γήπεδο και φέτος είχαμε την ίδια αντιμετώπιση προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όλοι οι μαύροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έχουν κοινοποιήσει την ανακοίνωση. Δεν ζούμε σε χώρα με τεράστιο πρόβλημα ρατσισμού. Πρέπει να πάρουμε μέτρα και είμαι χαρούμενος που η ΑΕΚ θα πάρει μέτρα».

Θα προχωρήσετε σε καταγγελία της διαιτησίας;
«Θα προχωρήσουμε σήμερα στην καταγγελία της διαιτησίας της αναμέτρησης. Βγάλαμε μια άλλη ανακοίνωση μακροσκελή».

Η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο δεύτερος βοηθός υπέδειξε στον διαιτητή να σφυρίξει το πέναλτι και όχι ο Λεόντιος Τράττος. Τι παράπονα έχετε εσείς από τον Λεόντιο Τράττο;
«Δεν γνωρίζω ποιος έχει πει για την κόκκινη. Στην αρχή πληροφορηθήκαμε για τον Λεόντιο Τράττο, μετά για τον βοηθό. Αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία να πει στον διαιτητή αν δείξει κόκκινη κάρτα θα πρέπει αν υποστεί τις συνέπειες. Υπάρχει ένα θέμα με τον Λεόντιο Τράττο, θέμα συμπεριφοράς προς τον πάγκο της ομάδας μας. Κρίνουμε ότι δεν είναι η ίδια συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ».