ΔΙΕΘΝΗ
Like

Δύο χρόνια χωρίς άδεια οδήγησης ο Γουέιν Ρούνεϊ

18 Σεπτεμβρίου, 2017
694 Views
0 Comments
Δύο χρόνια χωρίς άδεια οδήγησης ο Γουέιν Ρούνεϊ

Ένοχος για οδήγηση υπό τη επήρεια αλκοόλ κρίθηκε από το δικαστήριο ο Γουέιν Ρούνεϊ, στον οποίο υποβλήθηκε ποινή αφαίρεσης διπλώματος για δύο έτη, 12μηνη κοινωνική εργασία και 100 ώρες εργασίας δίχως μισθό.

Ούτε δύο ώρες δεν διήρκησε η δίκη του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής των «ζαχαρωτών», κατεύθασε σήμερα το πρωί (18/9) στο «Stockport Magistrate Court», με την κατηγορία ότι τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου, οδηγούσε μεθυσμένος στους δρόμους του Wilmslow στο Cheshire.

Υπό τη συνοδεία του ατζέντη του, ο Άγγλος στράικερ παραδέχθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που δεν χωρούσε αμφισβήτησης, αν αναλογιστεί κανείς πως στον σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει τρεις φορές παραπάνω από την επιτρεπόμενη ποσότητα αλκοόλ.

Ο Ρούνεϊ, μετά την απολογία του, κρίθηκε ένοχος και του υποβλήθηκε ποινή αφαίρεσης διπλώματος για δύο έτη, 12μηνη κοινωνική εργασία και 100 ώρες εργασίας δίχως μισθό.

Όλα αυτά, την ώρα που ο γάμος του πρώην διεθνούς άσου περνάει κρίση, με τα βρετανικά Μέσα να κάνουν λόγο ακόμα και για… διαζύγιο, ελέω των παραπτωμάτων του.

Comments are closed.