19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανακοίνωση της ΑΕΛ για την διαιτησία και τον Τράττο

Ανακοίνωση της ΑΕΛ για την διαιτησία και τον Τράττο

By on 17 Σεπτεμβρίου, 2017 0 982 Views

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ αναφορικά με τη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την συγκλονιστική συμπαράσταση στο χθεσινό αγώνα στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά προσπάθησε να ανατρέψει το αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος.

Το σημείο που κρίθηκε όμως η αναμέτρηση ήταν η φάση στην οποία η διαιτητική ομάδα αποφάσισε αδικαιολόγητα να υποδείξει κόκκινη κάρτα στον Αρτούρ εξανεμίζοντας ουσιαστικά τις πιθανότητες της διαφαινόμενης σε εκείνο το σημείο ισοφάρισης από την ομάδα μας.

Η άσχημη απόδοση της ομαδας μας στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση δικαιολογητικό προς τους Λούκα Σωτηρίου, Α’ βοηθό Μιχάλη Σωτηρίου και του τέταρτου διαιτητή Λεόντιου Τράττου για μια τέτοια απαράδεκτη διαιτησία κατά της ΑΕΛ. Επίσης, μόνο ως ακατανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας να ορίζει τον Τράττο σε αγώνες μας την στιγμή που διαμαρτυρηθήκαμε και ξεκαθαρίσαμε πάμπολλες φορές ότι δεν επιθυμούμε να διορίζεται από την Επιτροπή Διαιτησίας στους αγώνες μας.

Δυστυχώς η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά σε σχέση με τις διαιτησίες κατά της ΑΕΛ την ώρα που άλλες ομάδες απολαμβάνουν σφυρίγματα τα οποία τους φέρνουν κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η διοίκηση της ΑΕΛ ενημερώνει ότι αποφάσισε να προχωρήσει για δεύτερη φορά φετος στους τρεις μας αγώνες σε καταγγελία της διαιτησίας του αγώνα και ασφαλώς αισθανόμαστε βέβαιοι ότι όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Νικολάου στην πρώτη αγωνιστική έτσι και τώρα θα δικαιωθούμε με την παραδειγματική τιμωρία της πιο πάνω τριάδας.

Καλούμε την ΚΟΠ όπως λάβει τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να διορθωθεί εδώ και τώρα η κατάσταση με την διαιτησία, τώρα που είναι ακόμα νωρίς, γιατί χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών προβλέπουμε ότι εάν συνεχιστούν αυτές οι διαιτησίες δεν θα μπορεί με τίποτα μετέπειτα να συμμαζευτεί η κατάσταση.

Επίσης, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου θα πρέπει να αντιληφθεί ότι με τέτοιου είδους διαιτησίες η αξιοπιστία και η αξιοπρέπεια των μελών του μένουν απροκάλυπτα εκτεθειμένοι στα μάτια του φιλάθλου κόσμου.

Τελειώνοντας αναφερόμενοι στον κόσμο μας τονίζουμε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση, ούτως ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα.

Καλούμε τους απανταχού ΑΕΛιστες να δείξουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν την αγάπη τους προς την ομάδα, να την αγκαλιάσουν ακόμα πιο δυνατά στα δύσκολα και όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε μάχες μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.