20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιστρέφει στο “Ολντ Τράφορντ”ο Ρούνεϊ και του ετοιμάζουν υποδοχή θρύλου

Επιστρέφει στο “Ολντ Τράφορντ”ο Ρούνεϊ και του ετοιμάζουν υποδοχή θρύλου

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2017 0 923 Views

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ετοιμάζεται να πατήσει το χορτάρι του “Ολντ Τράφορντ” για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια ως αντίπαλος και ο Μουρίνιο έστειλε το μήνυμα για την υποδοχή που θα λάβει!

Από το 2004 μέχρι το 2017 φόρεσε την κόκκινη φανέλα κατακτώντας με αυτήν πάρα πολλούς τίτλους ενώ όταν ήρθε η ώρα για τον αποχαιρετισμό μπορούσε να λέει με καμάρι πως άφησε το Μάντσεστερ έχοντας απολογισμό 253 γκολ σε 229 συμμετοχές του με την Γιουνάιτεντ.

Την Κυριακή (17/9) ωστόσο ο Γουέιν Ρούνεϊ θα εμφανιστεί στο “Θέατρο των Ονείρων” φορώντας τα μπλε της Έβερτον, εκείνα με τα οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, και όλοι περιμένουν να δουν τη στάση του κόσμου των “κόκκινων διαβόλων” απέναντί του.

Αν κρίνουμε πάντως από τα λόγια του Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον για την 5η αγωνιστική της Premier League, ο 31χρονος φορ θα αποθεωθεί!

“Νομίζω ότι θα εισπράξει το καλωσόρισμα που δικαιούται. Θεωρώ πως μερικές φορές η λέξη “θρύλος” έρχεται πολύ εύκολα σε αυτή τη χώρα αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωσή του.

Είναι πραγματικός θρύλος, το λένε τα γκολ του και οι τίτλοι. Είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νομίζω ότι θα πάρει την υποδοχή που του αξίζει από το στάδιο.

Ελπίζω βέβαια αυτό να γίνει πριν και μετά το ματς, όχι κατά τη διάρκεια του ματς…”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.