26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προσγείωση στον …Ερμή κάνει ο Απόλλωνας.Δεν πετά στα σύννεφα μετά το Χ με την Λιόν

Προσγείωση στον …Ερμή κάνει ο Απόλλωνας.Δεν πετά στα σύννεφα μετά το Χ με την Λιόν

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1084 Views

Η κακή παρένθεση του αγώνα με τον Ολυμιακό για τον Απόλλωνα έσβησε με την εμφάνιση και το βαθμό που ππήρε με αντίπαλο την Λιόν..Αυτή ηπροσπάθεια και η αντίδραση του προπονητή και των παικτών ντοπαραν ξανά τον κόσμο και η σκέη είναι μόν0ο στον Ερμή πλέον.

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την ισοπαλία με την Λιόν…

«Κρατάμε την πίστη που έδειξε η ομάδα στις δυνατότητες της μετά το γκολ που δέχτηκε. Αυτό που αρέσει είναι η άρνηση για να υποκύψουν μπροστά σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Αναγνωρίζεται από όλους τους αντιπάλους και είναι ένα μεγάλο κέρδος».

Για τις αλλαγές που έγιναν χθες…

«Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής μας είναι χαρισματικός. Μπορεί να διαχειρίζεται το ρόστερ που έφτιαξε ο ίδιος. Είναι προϊόν της καλής δουλειάς που γίνεται στο Κολόσσι. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ενόψει της συνέχειας».

Για το βάθος…

«Το είπε και ο Σαρδινέρο. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Δεν πετάμε στα σύννεφα επειδή πήραμε ισοπαλία με τη Λιόν. Στα σύννεφα πετάς τον Μάιο, όταν κρίνονται οι τίτλοι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο αγώνας με τον Ερμή και θα πρέπει να ανταποκριθούμε για να πάρουμε τους πρώτους νικηφόρους βαθμούς».