26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αποφασισμένη στο πιο δύσκολο τεστ η Ανόρθωση(αλλαγές στο σχήμα)

Αποφασισμένη στο πιο δύσκολο τεστ η Ανόρθωση(αλλαγές στο σχήμα)

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2017 0 867 Views

Για τις πιο δύσκολες εξετάσεις ετοιμάζεται η Ανόρθωση αφού την Δευτέρα θα αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ.Η απουσία κόσμου ίσως να είναι θετικό για την Ανόρθωση ωστόσο δεν παύει η αποστολή της να είναι δύσκολη.Με 7 βαθμούς στα πρώτα 3 παιγνίδια αλλά και με την σταδιακή βελτίωση που έδειξε η ομάδα του Λέβι θα πάει στο ΓΣΠ με απαιτήσεις για να πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα ενισχύσει την ψυχολογία της δίνοντας της άλλη δυναμική.Ο Λέβι ξέρει τις δυνατότητες του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει πλέον και τους δικούς του παίκτες σε ποιά κατάσταση βρίσκονται και ποιοί μπορύν να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας του και σίγουρα θα είναι καλά διαβασμένος για τον αντίπαλο της Δευτέρας.Ο Μπανταλόφσκι φαίνεται ότι έχει πρόβλημα και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας οπότε παίζει το σενάριο να παίξει ο Σιβού δεξιά στην άμυνα και θέση στο κέντρο να πάρει ο Βούλγαρος Γκάντσιεφ εκτός αν εκπλήξει ο Λέβι με τον Οικονομίδη.Στην επίθεση μάλλον ο Αμντουλάγεφ θα πάρει θέση στο άκρο δεξιά ενώ δικδικεί θέση στο άλλο άκρο ο Καρλίτος με τον Σισέ να πηγαίννει στην κορυφή της επίθεσης .Αυτό ως εναλλακτικό σενάριο χωρίς να είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του Ισραηλινού προπονητή.Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει ο Άλβες από την πατρίδα του όπου πήγε για προσωπικούς λόγους και θα είναι στην αποστολή.

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τα αγωνιστικά…

«Ο Μπανταλόφσκι ένιωσε ενοχλήσεις και θα αξιολογηθεί ξανά σήμερα. Θα περιμένουμε το απόγευμα τι έχει ακριβώς έχει. Ο Ματθαίου μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα από την Τετάρτη».

Για το ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ…

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Είναι ένας αγώνας που δεν δίνει τίποτα περισσότερο από τρεις βαθμούς. Στον προπονητή μας, αρέσουν τέτοια παιχνίδια. Ο αντίπαλος δεν θα παραχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, όπως γινόταν στα προηγούμενα παιχνίδια και έτσι θα είναι πιο εύκολο για μας να ξεδιπλώσουμε τις επιθετικές μας αρετές. Στα ντέρμπι οι πιθανότητες είναι 50-50. Μεγάλο ρόλο παίζει και το πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές μας. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και αν παρουσιαστούμε σοβαροί θα μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε και με αυτό το σκεπτικό θα το αντιμετωπίσουμε».

Για τον Άλβες…

«Είχε ένα προσωπικό ζήτημα, πήρε άδεια και μέχρι σήμερα αναμένεται στην Κύπρο. Θα βρίσκεται και στη διάθεση του προπονητή».