20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απογοητευμένος ο πρόεδρος της Λιόν.Δεν περίμενε τόσο δυνατό τον Απόλλωνα

Απογοητευμένος ο πρόεδρος της Λιόν.Δεν περίμενε τόσο δυνατό τον Απόλλωνα

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2017 0 862 Views

Aπογοητευμένος από αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα ο πρόεδρος της Λυών Jean-Michel Aulas σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν περίμεναν τον Απόλλωνα τόσο δυνατό ενώ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του:
“Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι. Είχαμε την εντύπωση ότι ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα λιγότερο ισχυρή από μας αλλά κατάφερε να φτάσει το επίπεδο των γαλλικών ομάδων. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι. Υπήρχαν πολλά προβλήματα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί οι παίκτες δεν έχουν επίπεδο που χρειάζεται. Υπήρξε έλλειψη έντασης. Είναι απαραίτητο ο προπονητής να εξετάζει γιατί είμαστε τεχνικά αδύναμοι σε ορισμένα παιχνίδια αν και έχουμε καλούς παίκτες. Κάποιοι θα πουν ότι το πρόβλημα είναι η τακτική. Με τέτοιες εμφανίσεις κανείς δεν μπορεί να ελπίζει για κάτι καλύτερο..
”Μια ισοπαλία εκτός έδρας στην Ευρώπη θεωρείται συχνά ένα καλό αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα, όμως με με την Παρί δεν υπάρχει πιθανότητα να της βάλουμε δύσκολα αν διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο. Θα κάνει ένα καλό παιχνίδι και θα μας δημιουργήσει προβλήματα”, κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι η Λυών στο πλαίσιο της 6ης στροφής της Ligue 1 αντιμετωπίζει την Κυριακή την Παρί Σεν Ζερμέν.