ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Like

O απολογισμός του Μίσσα για την Εθνική Ελλάδας.(Ο Καλάθης,το rotation,την γλυκόπικρη γεύση)

14 Σεπτεμβρίου, 2017
1236 Views
0 Comments
O απολογισμός του Μίσσα για την Εθνική Ελλάδας.(Ο Καλάθης,το rotation,την γλυκόπικρη γεύση)

Ο Κώστας Μίσσας έκανε τον απολογισμό του Eurobasket, στάθηκε στα όσα ακούστηκαν για το κλειστό rotation, ενώ προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εθνικής.

Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής από την Κωνσταντινούπολη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για την παρουσία της ομάδας στο Eurobasket στην κάμερα της Novasports, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μας έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία προκριθήκαμε στους οκτώ, αλλά θα μπορούσαμε φτάσουμε και μέχρι τα ημιτελικά. Ηταν δύο δύσκολοι μήνες. Παρουσιάσαμε μια κακή εικόνα στην α’ φάση, μια καλή στα νοκ άουτ, οπότε μας μένει αυτή η γλυκόπικρη γεύση».

Όσον αφορά το θέμα της διαχείρισης και του rotation, ο Κώστας Μίσσας, είπε: «Είχαμε τρεις μέρες ξεκούρασης Ανάλογα με τη μορφή και τη ροή κάναμε κάποια πράγματα. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού η ομάδα έμεινε έτσι, πάντα σε επικοινωνία με τους παίκτες. Για παράδειγμα έβγαλα για δύο λεπτά τον Καλάθη που ήταν ο καλύτερος του αγώνα και μου είπε ‘κόουτς παίζω άλλα δύο παιχνίδια’. Τη μία φορά έχουμε ανοικτό rotation, την άλλη κλειστό, τα πάντα ωστόσο έχουν σχέση με το αποτέλεσμα».

Για τη δική του παρουσία είπε ότι «είμαι στρατιώτης της Εθνικής. Δεν κυνήγησα τη θέση. Πιστεύω κάποια κομμάτια τα διαχειρίστηκα σωστά, από την απώλεια του Γιάννη μέχρι και τις δυσκολίες που βρήκαμε στον δρόμο μας. Ήθελα να είχαμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Αυτή ήταν η ουσία».

Όσον αφορά το μέλλον του, εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε την έξοδό του από την Εθνική ομάδα: «Μετά από δύο μήνες πίεσης, θεωρώ ότι βλάπτει σοβαρά την υγεία. Δεν είσαι και πολύ καλά. Βέβαια θα μιλήσουμε με την διοίκηση, αν και επιλογή σου είναι ένας καλύτερος τρόπος ζωής. Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν μαζί μας, τους Πελαργούς, οι οποίοι ήταν κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα».

Comments are closed.