26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας έτοιμος για την υπέρβαση για θετικό αποτέλεσμα με την Λιόν (ΡΙΚ 20:00 ΓΣΠ )

Ο Απόλλωνας έτοιμος για την υπέρβαση για θετικό αποτέλεσμα με την Λιόν (ΡΙΚ 20:00 ΓΣΠ )

By on 14 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1249 Views

Στιγμιότυπο από την χθεσινή προπόνηση του Απόλλωνα στο ΓΣΠ.
———————-
Επιστροφή στους ομίλους του Europa League για τον Απόλλωνα. Μετά το 2013 και το 2014, η ομάδα της Λεμεσού επέστρεψε φέτος σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και απόψε, στις 20:00 στο ΓΣΠ δίνει τον πρώτο της αγώνα στη φετινή διοργάνωση.

Αντίπαλος του Απόλλωνα η Γαλλική Λιόν (ζωντανά η αναμέτρηση από το ΡΙΚ), μια ομάδα με μεγάλες εμπειρίες στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ασφαλώς, το έργο της ομάδας του Σοφρώνη Αυγουστή θα είναι απόψε πολύ δύσκολο.

“Είμαστε το αουτσάιντερ αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, Η Λυών είναι μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές, όμως πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνιδι μας αλλά πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”, δήλωσε μεταξύ άλλων στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα.

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση χθες το απόγευμα στο ΓΣΠ και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους, πλην των Παπουλή, Αγγελή και Μακρίδης.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τσέχος Zelinka Miroslav με βοηθούς τους Ondřej Pelikán και Jan Paták. Επιπρόσθετοι διαιτητές ορίστηκαν οι Radek Příhoda και Jan Jilek και τέταρτος διαιτητής ο Petr Blažej.

Ο αγώνας είναι για τον 5ο όμιλο του Europa League. Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου η Αταλάντα υποδέχεται την Έβερτον.