16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΗ:Στην Ομόνοια θέσαμε όλοι μαζί ψηλούς στόχους

Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΗ:Στην Ομόνοια θέσαμε όλοι μαζί ψηλούς στόχους

By on 14 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1171 Views

Ο Δημήτρης Χριστοφή, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και μεγάλο κεφάλαιο για την Ομόνοια, μίλησε στο «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium» και είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Η συνέντευξη αφορούσε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα, από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα. Ξεχωρίσαμε κάποιες τοποθετήσεις του και τις παραθέτουμε πιο κάτω με τη σειρά που μίλησε:

-Ο Ονήσιλος Σωτήρας ήταν μικρή ομάδα για να εξελίξω το ταλέντο μου

-Δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς, αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω

-Για την μεταγραφή του στην Ομόνοια: «Πίστευα στον εαυτό μου, θα έδινα ότι έχω και δεν έχω για να πετύχω το όνειρο μου»

-Ο Κώστας Καϊάφας με βοήθησε πολύ, όταν πήγα για πρώτη φορά στην Ομόνοια το 2008. Άκουσα ότι είχε εκφραστεί θετικά για μένα και είχε μιλήσει με τη διοίκηση για να με φέρουν στην ομάδα

-Δικαίωσα τους ανθρώπους της Ομόνοιας τότε και πήρα φανέλα βασικού

-Είχαμε πολύ καλούς παίκτες με προσωπικότητα εκείνη τη χρονιά, έβλεπα κάποιους που ήταν ινδάλματα μου και μετά τους είχα συμπαίκτες

-Την επόμενη χρονιά πήραμε και το πρωτάθλημα, πήρα απίστευτες εμπειρίες, το χάρηκα πολύ αυτό το πρωτάθλημα, γιατί ανταμείβεσαι για τους κόπους και τους μόχθους μιας χρονιάς

-Με τον Σαβέβσκι προπονητή, όπου η Ομόνοια είχε ένα εντυπωσιακό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος: «Είχαμε μια ομάδα που θύμιζε… Ομόνοια. Μπαίναμε μέσα και καθαρίζαμε τα παιγνίδια, κάναμε ένα μεγάλο σερί νικών. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος, αλλά χρειάζεται υπομονή είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα»

Για την οικονομική εκστρατεία και τη μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο για να «σωθεί» το σωματείο: «Θα ανταμειφθεί ο κόσμος γι’ αυτό και με το παραπάνω…»

Για τη συνεισφορά του κόσμου στην δική του επάνοδο στην Ομόνοια: «Αυτό που έκανε ο κόσμος είναι σπάνιο, χωρίς τον κόσμο δεν θα επέστρεφα, εδώ είναι η οικογένεια μου. Με βοήθησαν πολύ με τον τραυματισμό μου. Έχω πολλά να δώσω ακόμη»

«Ελπίζω να μείνω πολλά χρόνια ακόμη στην Ομόνοια»

Για τη φετινή προσπάθεια: «Ελπίζω να είμαι στην Ομόνοια που θα ανακάμψει και πιστεύω θα είναι τώρα. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Πιστεύω ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Όλα ξεκίνησαν με τον ερχομό του προπονητή μας. Θέσαμε ψηλούς στόχους όλοι μαζί».