25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολα ματς, αλλά είναι ωραία ,λέει ο Άλεξ Ντα Σίλβα

Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολα ματς, αλλά είναι ωραία ,λέει ο Άλεξ Ντα Σίλβα

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2017 0 795 Views

 

΄Ολοι στον Απόλλωνα  έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης στο ΓΣΠ, στον πρώτο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με το κίνητρο να είναι σαφώς τεράστιο, όπως δήλωσε ο Άλεξ Ντα Σίλβα στην εφημερίδα  SPORTDAY, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι ο Απόλλωνας θα παλέψει για το νικηφόρο αποτέλεσμα. «Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά από τους οπαδούς μας, αυτό είναι μεγάλο κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε.

Πιστεύω στη νίκη. Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Δεν αρχίσαμε το πρωτάθλημα όπως θα θέλαμε, αλλά είναι μόνο η αρχή. Θέλουμε να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που δεν έδειξε να τον… προβληματίζει ο δύσκολος όμιλος που βρίσκεται η ομάδα της Λεμεσού και που σίγουρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για φιλοδοξίες.

Εκτός κι αν μια νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων, αλλάξει τα πάντα! «Είναι πολύ δυνατός όμιλος, το ξέρουμε αυτό. Αλλά είναι παιχνίδια που όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να αγωνιστούν.

Δείξαμε ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο Απόλλωνας στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, αλλά είναι ωραία», ανέφερε ο Ντα Σίλβα.