ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Like

Με πλαστογραφημένο διαβατήριο έπαιξε στην Ελλάδα ο Γκάλης

12 Σεπτεμβρίου, 2017
1225 Views
0 Comments
Με πλαστογραφημένο διαβατήριο έπαιξε στην Ελλάδα ο Γκάλης

Ο άλλοτε αρχηγός των Εθνικών Ομάδων και αντιπρόεδρος της ΕΟΚ παραδέχθηκε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» πως «έτρεξε» τις διαδικασίες, ώστε να βγει το διαβατήριο του Γκάλη και ανέλυσε τις κινήσεις που έκανε, προκειμένου να πάρει ένα πλαστό διαβατήριο για τον «γκάνγκστερ».

Αναλυτικά, ο Κυνηγόπουλος τόνισε: «Έπρεπε να βγάλω ένα διαβατήριο στον Γκάλη, για να μπορεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα! Πήγα, επομένως, σε έναν πρόεδρο κοινότητας (σ.σ. στην Κοινότητα Τριλόφου), προκειμένου να μου δώσει ένα πλαστό διαβατήριο! 

Μετά, στην αστυνομία, σε έναν γνωστό μου, ο οποίος μου έδωσε βεβαίωση, που υπείχε θέση ταυτότητας και ακολούθως, στον τότε γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Κώστα Παπαναστασίου, από τον οποίο ζήτησα διαβατήριο μιας χρήσεως! 

Πάτησε, τότε, ένα κουμπί, προκειμένου να έρθει ένας υπάλληλος και να τακτοποιήσει το ζήτημα, αλλά, την ίδια στιγμή, χτύπησε το τηλέφωνό του και τον ζήτησε ο υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής, εκτάκτως. 

Φεύγοντας, όμως, ο Παπαναστασίου είπε στον υπάλληλό του “δώσε στον κ. Κυνηγόπουλο ό,τι σου ζητήσει” και έτσι, πήρα το διαβατήριο του Γκάλη. Έτσι έπαιξε στην Εθνική ο Γκάλης! Μάλιστα, ο υπουργός δήλωσε αργότερα πως ”το αδίκημα του Κυνηγόπουλου παρεγράφη”! 

Η πλάκα είναι ότι ρωτούσαν τον Γκάλη ”από πού είσαι” και εκείνος απαντούσε ”ρωτήστε τον πρόεδρο”»!

Comments are closed.