29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θέλει διάρκεια στα καλά διαστήματα και βελτίωση στην ανάπτυξη η Ανόρθωση

Θέλει διάρκεια στα καλά διαστήματα και βελτίωση στην ανάπτυξη η Ανόρθωση

By on 11 Σεπτεμβρίου, 2017 0 787 Views

H Ανόρθωση με βελτιωμένη εμφάνιση ιδιαίτερα στο β΄ημίχρονο πέτυχε δεύτερη νίκη και την πρώτη της στο Α.Παπαδόπουλος δίνοντας υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.Χριάζεται μεγαλύτερη διάρκεια και πάθος από τους παίκτες του Λέβι αλλά καιμπερισσότερη συνεργασία στην μεσοεπιθετική γραμμή.Η παρουσία του Αμπντουλάγεφ στο β΄ημίχρονο πρόσθεσε ποιότητα στην επίθεση ενώ και ο Καλό έδωσε ταχύτητα και επιθετική πνοή όταν μπήκε στο παιγνίδι.Περισσότερα περιμένει ο κόσμος από τους Καμαρά και Παλάνκα ενπω ακόμα να βρούν τον καλό τους εαυτό οι Ράγιος και Βίκτορ με αποτέλεσμα να μην έχει η ομάδα την ανάπτυξη στην επίθεση που θα ήθελε ο Λέβι.Πέρασε τα πρώτα τρία παιγνίδια με 7 βαθμούς η Ανόρθωση και τώρα έχει μπροστά της το μεγαλύτερο εμπόδιο αφού θα μεταβεί στο ΓΣΠ για να παίξει απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στην απουσία του κόσμου κάτι που λογικά την ευνοεί.Ο Λέβι έχει τώρα μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες του αφού δοκιιμάστηκαν σε τρία επίσημα παιγνίδια οπότε μπορεί να ετοιμάσει το πλάνο αντιμετώπισης του ΑΠΟΕΛ με ότι καλύτερο διαθέτει.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 για τη νίκη της ομάδας του και για όλα όσα αφορούν την «Κυρία».

«Ξέραμε ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα και το έδειξε στις πρώτες αγωνιστικές. Στο παιχνίδι η ομάδα μας ήταν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένη στον στόχο. Από τα πρώτα λεπτά μέχρι και το φινάλε ήμασταν καλύτερη από τον αντίπαλο, δείξαμε υπομονή. Πετύχαμε το γκολ με τον Σισέ και ίσως να πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ σε μια φάση που θεωρώ ότι υπήρχε πέναλτι πάνω στο Αράζ Υπήρχαν και άλλες ευκαιρίες αλλά μας αφήνει ικανοποίηση το αποτέλεσμα» είπε αρχικά.

Η Ανόρθωση δεν έφτασε στο επίπεδο που θέλετε από πλευράς απόδοσης, από την άλλη πήρε εφτά βαθμούς…
«Όταν είσαι Ανόρθωση θέλεις να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια και από την στιγμή που δεν το καταφέραμε αυτό εν μέρει δεν μας ικανοποιεί αυτό. Ήταν στο πρώτο παιχνίδι οι απώλειες. Αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι η συνέχει και πως θα παρουσιαστούμε. Πετύχαμε δύο συνεχόμενες νίκες και είναι σημαντικό αυτό».

Τελικά φάνηκε ότι ήταν ευεργετική η διακοπή…
«Λέγαμε ότι θα ήταν βελτιωμένη η ομάδα και ότι θα ήταν ευεργετική η διακοπή»

Πως και πρόλαβε το παιχνίδι ο Μπανταλόφσκι;
«Από την δική μας μεριά λέγαμε ότι μέχρι την Πέμπτη δεν προπονήθηκε κανονικά. Το έκανε την Παρασκευή, και ο προπονητής θεώρησε ότι είναι έτοιμος και μπορεί αν τον βοηθήσει»

Είναι σημαντική η αξιοποίηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος»…
«Ο κόσμος ήταν κοντά στις έξι χιλιάδες, γέμισε την δυτική και την ανατολική, οι οργανωμένοι έδωσαν δυναμικό παρόν και ήταν σημαντικό που έδωσαν και παλμό».

Σε μια εβδομάδα το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ…
«Είναι κρίμα που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών γιατί είναι ένα ντέρμπι στο οποίο αδημονούν οι παίκτες μας και θα ήθελαν να νιώσουν και την ατμόσφαιρα. Θέλουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στοιχεία όπως η διάρκεια στο παιχνίδι και το πάθος μας. Με αυτά και με την απαραίτητη σοβαρότητα θα πάμε στο ΓΣΠ για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Νικόλα Ματθαίου…
«Υπήρχε αποθεραπεία σήμερα και αύριο ρεπό. Προπονήθηκε ατόμικα και περιμένουμε ότι θα μπει κανονικά στην επόμενη προπόνηση».