26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Απόλλωνας και βλέπει Λιόν

Δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Απόλλωνας και βλέπει Λιόν

By on 11 Σεπτεμβρίου, 2017 0 823 Views

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο προπονητής φρόντισε να περάσει στους παίκτες πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν . Πάντοτε η πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Λίγο από όλα , είναι και η ατυχία, χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες επιπόλαια κι αυτά βοήθησαν στο να χαθούν οι δύο βαθμοί».Ξεκάθαρη η θέση του αντιπροέδρου του Απόλλωνα Φάνου Κιννή  ο οποίος  μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 για το Χ με τον Ολυμπιακό και τον αγώνα με την Λιόν.
«Είναι ένα αποτέλεσμα απρόσμενο αλλά προσπαθούμε να κρατήσουμε τα θετικά. Είναι ένα πάθημα το οποίο πρέπει να γίνει μάθημα. Ευτυχώς είναι ακόμα η πρεμιέρα και ο προπονητής αντιλήφθηκε τα λάθη και θα είμαστε εντελώς διαφορετική ομάδα από το επόμενο παιχνίδι» είπε αρχικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Είναι πολλές οι ομάδες που θα σας παίζουν φέτος με κλειστές άμυνες…
«Θεωρούμε ότι έχουμε την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Πολλές ομάδες θα μας παίζουν με κλειστές άμυνες αλλά αν θέλουμε να μιλάμε για πρωτάθλημα θα πρέπει να βρούμε το αντίδοτο σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

 

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με την Λιόν…
«Είναι ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει, παίζουμε σε ένα δύσκολο όμιλο αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, ειδικά στο ΓΣΠ με τον κόσμο μας. Βλέποντας του αντιπάλους δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση, θα κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και αν δούμε ότι υπάρξει πιθανότατα να προκριθούμε θα το παλέψουμε. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα λαλά έρχεται Ευρωπαϊκό παιχνίδι και ανάλογα θα προετοιμαστούμε».

Για το αγωνιστικό κομμάτι…
«Θα δούμε τι γίνεται με τον Μαγκλίτσα αλλά δεν θα το ρισκάρουμε. Ο Αγγελή έκανε μέρος του προγράμματος και από βδομάδας θα μπουν και οι Μακρίδης και Παπουλής».