19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Λάουρα Σίμπσον φλέρταρε και τον Φελαϊνί πριν τον Ρούνεϊ

H Λάουρα Σίμπσον φλέρταρε και τον Φελαϊνί πριν τον Ρούνεϊ

By on 10 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1763 Views

Η γυναίκα με την οποία φλέρταρε ο Γουέιν Ρούνεϊ τη βραδιά που συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος έχει πλούσιο… βιογραφικό σε σχέσεις με ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τη δεσποινίδα Λάουρα Σίμπσον, το αυτοκόνητο της οποίας οδηγούσε ο επιθετικός της Έβερτον όταν έγινε «τσακωτός» από την αστυνομία καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Τα ρεπορτάζ λένε ότι Ρούνεϊ και Σίμπσον κατευθύνονταν στο σπίτι της γυναίκας, την ώρα που η έγκυος σύζυγος του ποδοσφαιριστή ήταν για διακοπές στη Μαγιόρκα.

Όσο περνούν οι μέρες γίνονται γνωστές λεπτομέρειες που αφορούν τη Σίμπσον, η οποία φαίνεται πως έχει την… τάση να την «πέφτει» σε ποδοσφαιριστές.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει προσπαθήσει να… ρίξει τον Ράιαν Γκιγκς, χωρίς επιτυχία, ενώ πέρασε ένα βράδυ στη βίλα του Μαρουάν Φελαϊνί.

Αυτό συνέβη το 2014, όταν συνάντησε σε ένα κλαμπ τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αφού τα ήπιαν εκεί, πήγαν στο σπίτι του κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα ακολουθούσε «καυτή» νύχτα, η Σίμπσον πέταξε ένα χάμπουργκερ στην πισίνα, κάτι που έκανε έξαλλο τον Φελαϊνί.

Κάπου εκεί ο Βέλγος μεσοεπιθετικός… ξενέρωσε και την έδιωξε από το σπίτι!