19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Γκάντσεφ από την αρχή αλλά ίσως κάνει εκπλήξεις ο Λέβι

Ο Γκάντσεφ από την αρχή αλλά ίσως κάνει εκπλήξεις ο Λέβι

By on 10 Σεπτεμβρίου, 2017 0 758 Views

Τον πρώτο αγώνα της στο Αντώνης Παπαδόπουλος δίνει η Ανόρθωση σήμερα ώρα 19:00 αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Άρη Λεμεσού τον οποίο κερδίζει στην έδρα της αλλά πολλές φορές με αρκετή δυσκολία και αν θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μάσα στο σπίτι της θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη και διαβασμένη γιατί ο Άρης είναι αξιόλογος αντίπαλος που θα παίξει για θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» αντιμετωπίζει το πρόβλημα του Μπανταλόφσκι ο οποίος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα το προπονήσεων αλλά δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος για το αρχικό σχήμα.

Έτσι, ο Ρόνι Λέβι πιθανόν παρατάξει τον Αρούς κάτω από τα δοκάρια και τους Σίντλεφελντ – Ντουγκλάο στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο θα βρεθεί ο Σιβού σε μια θέση που γνωρίζει πολύ καλά και στο αριστερό ο Ντάνιελ Πράνιτς.
Στον χώρο του κέντρου, το κενό του Νιγηριανού διεθνή θα αναπληρώσει ο Γκάντσεφ πλάι στον Βίκτορ ενώ ως επιτελικός μέσος θα αγωνιστεί ο Ρούνπεν Ράγιος.

Στην επίθεση τώρα, επέστρεψε ο Καλό και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα όπως και ο Αμπντουλάγεφ αλλά δεν αποκλείεται ο Λέβι να κρατήσει τους ίδιους όπως με την Αλκή. Δηλαδή, τον Παλάνγκα στο δεξί άκρο, στο αριστερό τον Σεκού Σισέ και στην κορυφή τον Ντεμπά Καμαρά.
Αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης θα αποτελέσει έκπληξη αλλά δεν αποκλείεται να δούμε τον Άλβες αφού ο Άρης θα μαζευτεί στην άμυνα και η Ανόρθωση χρειάζεται ένα παίκτη περιοχής όπως αυτόν.