ΔΙΕΘΝΗ
Like

Μίσσας: « Tώρα θα μάθουν και ιστορία.Περήφανος που προπόνησα γυναίκες »

9 Σεπτεμβρίου, 2017
1159 Views
0 Comments
Μίσσας: « Tώρα θα μάθουν και ιστορία.Περήφανος που προπόνησα γυναίκες »

Ο Κώστας Μίσσας απάντησε στον Τόμας Πατσέσας για τα σχόλια που έκανε εις βάρος του, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια της Εθνικής στο Eurobasket.

«Είμαι περήφανος που προπόνησα γυναίκες. Υπάρχουν καλές γυναικείες ομάδες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ήξεραν την ιστορία μου στον χώρο με μετάλλια και διακρίσεις. Τώρα άρχισαν να διαβάζουν ιστορία μετά από αυτό το παιχνίδι» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Κώστα Μίσσα, ο οποίος συνέχισε:

«Το σημαντικό σε παιχνίδια νοκ άουτ που είναι δύσκολα είναι η προετοιμασία. Προετοιμαστήκαμε ψυχολογικά και πνευματικά. Το κλειδί είναι η άμυνα και τα ριμπάουντ. Η Λιθουανία ήταν δεύτερη σε επιθετικά ριμπάουντ»

Και κατέληξε: «Το βασικό για εμάς ήταν να σταματήσουμε τα pick n roll. Κάθε στιγμή ήμασταν ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και όλοι το πιστεύαμε. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Τώρα έχοντας περάσει δύσκολες στιγμές και δίχως να παίζουμε καλά, περάσαμε το… δεύτερο νοκ άουτ μετά την Πολωνία. Προχωράμε με περηφάνια και κμε ηρεμία, γνωρίζοντας ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε».

Comments are closed.