27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Υπομονή μεν αλλά να είμαστε στους στόχους μας.Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της Ανόρθωσης για την πορεία της ομάδας

Υπομονή μεν αλλά να είμαστε στους στόχους μας.Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της Ανόρθωσης για την πορεία της ομάδας

By on 8 Σεπτεμβρίου, 2017 0 852 Views

O πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή μίλησε για τον προγραμματισμό, τον προϋπολογισμό, τον κόσμο, για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και άλλα που αφορούν την ομάδα του στον Super ΣΠΟΡ FM 104
«Είπαμε πολλές φορές ότι μόλις άρχισε το πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και δύσκολα, είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Αντιλαμβανόμαστε και την σημασία του αγώνα αλλά και την αξία που θα έχουν ακόμα τρεις βαθμοί» είπε αρχικά ο κ. Παντελή.

Δεν έθελξε με την απόδοση της η ομάδα σας στα πρώτα δύο παιχνίδια…
«Δεν συμφωνώ με το ότι δεν έθελξε η Ανόρθωση στα παιχνίδια. Αν είχαμε το απόλυτο θα ήταν διαφορετικές οι απόψεις. Είχαμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας, ήμασταν η μόνη ομάδα. Όσον αφορά τους βαθμούς έχουμε αρχίσει καλά για δύο εκτός έδρας παιχνίδια παρά το γεγονός ότι στόχος ήταν το απόλυτο. Το ξεκίνημα είναι σημαντικό για όλους. Η απουσία των υπόλοιπων μεγάλων ομάδων στις πρώτες αγωνιστικές έχει την σημασία του καθώς θα στραφεί και αλλού η προσοχή. Αν αγωνίζονταν όλες οι ομάδες θα ήταν διαφορετική η κριτική και οι απόψεις».

Για την βελτίωση που φαντάζει επιβεβλημένη…
«Μια ομάδα που θέλει να έχει στόχους δεν έχει άλλη επιλογή από το να βελτιώνεται. Δεν μπορεί να είναι από την πρώτη μέρα η καλύτερη. Θέλουμε να προσθέτουμε συνεχώς βαθμούς για να φτάσουμε στους στόχους μας. Η ομάδα είναι καινούρια, θέλει βελτίωση αλλά μας ευχαριστεί το γεγονός ότι η ομάδα έχει ποιότητα».

Για την πίστωση χρόνου…
«Η πίστωση χρόνου είναι διαφορετική σε κάθε ομάδα. Η Ανόρθωση που έχει τέσσερα χρόνια να παίξει στην Ευρώπη δεν μπορεί να έχει πίστωση χρόνου για πέμπτο χρόνο. Υπομονή μεν αλλά να είμαστε στους στόχους μας».

Για τον προγραμματισμό…
«Κάναμε μια προσεγμένη επιλογή ποδοσφαιριστών. Ήταν δύσκολο γιατί είχαμε αρκετά προβλήματα, αρκετούς που έπρεπε να φύγουν και πολλοί έπρεπε να έρθουν. Κάναμε ένα μπάτζετ πολύ πιο χαμηλό από αυτό του 2008. Καταλαβαίνεται από πού ξεκινάμε. Για να ανέβει ο προϋπολογισμός πρέπει να προηγούνται επιτυχίες. Χρειάζεται σιγά, σιγά να φτάσουμε ψηλά για να ανεβάσουμε τοι μπάτζετ και να φτιάξουμε ακόμα καλύτερη ομάδα»

Μέχρι που έφτασε ο προϋπολογισμός σας;
«Είναι γύρω στα δυόμιση εκατομμύρια που για την Ανόρθωση δεν είναι αρκετός με βάση τα οράματα και τους στόχους μας».

Για το βάθος στην ομάδα και δη στην μεσαία γραμμή …
«Ο κάθε ένας έχει την άποψη του και μπορεί να έχουν και δίκαιο. Δεν μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα σε δύο μήνες. Πέρσι είχαμε προβλήματα σε όλε στις γραμμές. Οι ποδοσφαιριστές που είναι εδώ να επωμιστούν το βάρος και να καλύψουν τα προβλήματα».

Για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και για το ότι πρέπει να γίνει και πάλι… φρούριο…
«Ένας από τους κύριους λόγους που η Ανόρθωση δεν πέτυχε κάτι τα τελευταία χρόνια ήταν οι απώλειες στα εντός έδρας παιχνίδια».

Για τον κόσμο ενόψει Άρη…
«Υπάρχει αρκετή κίνηση στα εισιτήρια, ο κόσμος είναι ζεστός, θέλει να έρθει να πανηγυρίσει και είμαστε όλοι έτοιμοι και θέλουμε να αποκτήσουμε την χαμένη αίγλη και αυτοπεποίθηση»

Που βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας…
«Είναι στα 3.100. Σαν νούμερο είναι καλό για τέτοια εποχή αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια. Αν πάει καλύτερα η ομάδα θα φέρει περισσότερο κόσμο κοντά».

Για την συνέχεια, τι περιμένετε;
«Πιστεύω στην ομάδα και στους προπονητές, πιστεύω στην ποιότητα και περιμένω ότι σιγά, σιγά θα βγάλει αυτά που μπορεί να βγάλει στο γήπεδο».

Για τα τηλεοπτικά…
«Τα γεγονότα παραμένουν όπως ήταν. Είχαμε δύο προτάσεις, αυτής της Cablenet ήταν καλύτερη, είναι θέμα συζήτησης στην διοίκηση και θα αποφασίσουμε. Πρέπει να προκύψει απόφαση μέσα από ώριμη σκέψη και σωστή συζήτηση γιατί είναι ένα σοβαρό θέμα το τηλεοπτικό. Εντός δύο εβδομάδων θα αποφασίσουμε».