26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΡΣΕΛΟ:Δεν ήξερα τι ήταν Τσάμπιονς Λιγκ. Η οικογένειά μου δεν πίστευε ότι είχα υπογράψει στη Ρεάλ

ΜΑΡΣΕΛΟ:Δεν ήξερα τι ήταν Τσάμπιονς Λιγκ. Η οικογένειά μου δεν πίστευε ότι είχα υπογράψει στη Ρεάλ

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2017 0 880 Views

Έχοντας πλέον τρία μετάλλια νικητή Τσάμπιονς Λιγκ στο σπίτι του, ο Μαρσέλο παραδέχεται πως μέχρι τα 16 του χρόνια δεν ήξερε τίποτα για τη μεγάλη διοργάνωση! «Η οικογένειά μου πίστεψε ότι υπέγραψα στη Ρεάλ μόλις το είδαν στις ειδήσεις» ανέφερε!

Ο Βραζιλιάνος μπακ, ένας εκ των κορυφαίων στη θέση του παγκοσμίως, έγραψε το δικό του στόρι στην ιστοσελίδα «Players Tribune», όπου δημοσιεύονται από τους αθλητές ανέκδοτες ιστορίες και περιστατικά από τη ζωή και την καριέρα τους.

Όλα συνέβησαν πολύ απότομα για τον Μαρσέλο αναφορικά με την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και την παρουσία του στο κορυφαίο επίπεδο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από το μακρινό 1994, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ, όταν ζωγράφιζε στους δρόμους του Ρίο προσωπογραφίες του Ρονάλντο, μέχρι και το 12ο ευρωπαϊκό με τη «βασίλισσα», τον Ιούνιο του 2017 στο Κάρντιφ, ο διεθνής άσος έχει να θυμάται αρκετά αξιοπερίεργα…

«Μέχρι τα 16 μου χρόνια δεν ήξερα τι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ… Θυμάμαι ότι έπαιζε η Μονακό με την Πόρτο και έλεγα στα ανήψια μου “Τι διάολο είναι αυτό το Τσάμπιονς;”. Μου απαντούσαν “Θείε, είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ»!

Πλέον, γνωρίζει πολύ καλά τον θεσμό και έχει ήδη τρία μετάλλια θριάμβου στο σπίτι του έπειτα από τη Λισαβόνα, το Μιλάνο και το τελευταίο στο Κάρντιφ…

Τρομερή είναι επίσης η ιστορία από τον τρόπο με τον οποίο πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης… «Με πήρε κάποιος τηλέφωνο και με ρώτησε αν ήθελα να παίξω στη Ρεάλ. Του είπα πως εννοείται ότι ήθελα και μου απάντησε “ωραία, οπότε πας στη Ρεάλ”. Όταν ταξίδεψα, πίστευα πως απλά θα κάναμε μια κουβέντα, όμως μπήκα σε ένα γραφείο στο οποίο υπήρχαν στο τραπέζι έτοιμα συμβόλαια. Τα υπέγραψα και αμέσως η ομάδα με παρουσίασε στους δημοσιογράφους και τον κόσμο. Η οικογένειά μου δεν πίστευε ότι είχα υπογράψει στη Ρεάλ και το κατάλαβαν μόλις είδαν τις ειδήσεις»!