29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ:Tα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο Άρης. Θα είναι πολύ καλό να πάρουμε βαθμούς την Κυριακή

ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ:Tα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο Άρης. Θα είναι πολύ καλό να πάρουμε βαθμούς την Κυριακή

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1280 Views

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο επιθετικός του Άρη Μάρκος Μαραγκουδάκης αναφέρθηκε και στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ανόρθωση.

Για τον Άρη: «Δουλεύουμε αρκετά καλά, έχουν έρθει αρκετά καλοί παίκτες που θα βοηθήσουν για να ανέβει επίπεδο ο Άρης. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Δεν συζητιέται εύκολα το αν θα είναι στις ομάδες που θα υποβιβαστούν».

Για την καριέρα του: «Ξεκίνησα απ’ τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, συνέχισα στον ΟΦΗ, έμεινα για 3-4 χρόνια. Μετά τα πρώτα μου επαγγελματικά παιχνίδια τα έκανα στον Εθνικό Πειραιώς. Ήμουν στον Πλατανιά, έληξε το συμβόλαιο μου. Έγινε η προσέγγιση από τον Άρη, ήθελα να αλλάξω παραστάσεις, να κάνω ένα διαφορετικό ξεκίνημα. Διανύω τον τέταρτο χρόνο στον Άρη».

Για την Ανόρθωση: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, πάντοτε πάμε για τους τρεις βαθμούς. Κι εγώ στο μυαλό μου σαν επιθετικός σκέφτομαι πώς να σκοράρω. Ένας επιθετικός πρέπει να έχει ένστικτο. Πριν από κάθε παιχνίδι σκέφτομαι ότι πρέπει να σκοράρω. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αντίπαλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η νίκη σου. Θα είναι πάρα πολύ καλό να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς».