29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ:Στην Δόξα πήραμε παίκτες πεινασμένους για ποδόσφαιρο

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ:Στην Δόξα πήραμε παίκτες πεινασμένους για ποδόσφαιρο

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2017 0 2594 Views

«Πέρσι είχαμε αρκετούς καπετάνιους και λίγους ναύτες φέτος έχουμε αρκετούς ναύτες και λίγους καπετάνιους. Είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε πολύ προσεχτικά,… τρέχει και προσπαθεί περισσότερο φέτος η ομάδα. Πήραμε παίκτες πεινασμένους για ποδόσφαιρο».Ο πρόεδρος τςη Δόξας Κώστας Χριστοδούλου έδωσε το στίγμα της φετινής ομάδας της Κατωκοπιάς και τονίζει πόσο σημαντικό είναι το παιγνιδι με την ΑΕΛ.Έκανε και την εκτίμηση πως ο Σισοκό σ λίγες βδομάδες θα ξεχωρήσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο αφού ξεπεράσει τον τραυματισμό του.Να δούμε τι δήλωσε για όλα όσα αφορούν την Δόξα στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο πρόεδρος της Δόξας.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ:

«Δόξα το Θεό είμαστε όλοι υγιείς. Περιμένουμε τους διεθνείς να επιστρέψουν. Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση και όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή μας και πάμε χωρίς απουσίες το Σάββατο. Στόχος είναι η νίκη. Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά η Δόξα θα πάει εκεί προετοιμασμένη σωστά για να πάρει βαθμολογικό κέρδος».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με την ΑΕΛ:

«Δεν μας εφησυχάζει η πρεμιέρα, ξέρουμε ΄ότι είναι πολύ καλή ομάδα η ΑΕΛ. Είχαμε παίξει δυο παιχνίδια στην έδρα μας και είναι σημαντικό που πήραμε τέσσερις βαθμούς μέχρι στιγμής, δεν είχαμε ξανά αυτό το ξεκίνημα».

Για τις αλλαγές στην ομάδα:

«Τα τελευταία πέντε χρόνια έγινε μια γενική αλλαγή στην ομάδα. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 23 ετών. Ο στόχος είναι εκεί και παραμένει, είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγάμε την παραμονή μας στην κατηγορία».

Για τις διαφορές σε σχέση με πέρσι:

«Πέρσι είχαμε αρκετούς καπετάνιους και λίγους ναύτες φέτος έχουμε αρκετούς ναύτες και λίγους καπετάνιους. Είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε πολύ προσεχτικά,… τρέχει και προσπαθεί περισσότερο φέτος η ομάδα. πήραμε παίκτες πεινασμένους για ποδόσφαιρﻨ.

Για το φετινό μπάτζετ:

«Το φετινό μπάτζετ είναι 200.000 ευρώ μειωμένο σε σχέση με πέρσι»

Για το ποιος παίκτης από την ομάδα θα ξεχωρίσει:

«Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ατύχησε και είχε ένα τραυματισμό.(Σ.Σ Σισοκό) Είμαι σίγουρος ότι αυτός ο παίκτης όταν είναι 100% έτοιμος, που πιστεύω θα είναι σε 2-3 εβδομάδες, δεν θα υπάρχει όμοιος του στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Στη Δόξα βρήκε μια ηρεμία και δουλεύει πολύ».