23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΖΙΩΝΗΣ: Οι διαιτητές μας έχουν όλα τα φόντα και τις δυνατότητες να διώξουν την καχυποψία

ΤΖΙΩΝΗΣ: Οι διαιτητές μας έχουν όλα τα φόντα και τις δυνατότητες να διώξουν την καχυποψία

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2017 0 847 Views

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ομόνοιας κ.Αντώνης Τζιωνής ρωτήθηκε και για το θέμα διαιτησίας . Αναλυτικά η απάντηση του:

“Την προκατάληψη σε σχέση με την διαιτησία μόνο η ίδια η διαιτησία μπορεί να την αποβάλει από το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αρχίσουμε με αμφιβολίες και μεμψιμοιρίες. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πάρα πολύ ανταγωνιστικό και επενδύονται πάρα πολλά χρήματα. Άλλοι τα βρίσκουν μέσα από εταιρικές διαχειρίσεις και άλλοι τα βρίσκουν μέσα από υστερήματα ή περισσεύματα του κόσμου τους.

Θα πρέπει και αυτοί που ενεργούν στα πλαίσια της διαιτησίας και αυτοί που έχουν την υποχρέωση να μοιράζουν δίκαια το καρπούζι, να αντιλαμβάνονται ότι και τα έξοδα και οι κόποι και οι μόχθοι είναι πάρα πολλά και πρέπει και αυτοί να επιδείξουν τον ανάλογο σεβασμό. Εκεί που θα αδικηθεί η ομάδα μου στα πλαίσια ενός ανθρωπίνου λάθους η υπόθεση μένει εκεί και προχωράμε. Όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και επαναλαμβάνω πως οι ίδιοι οι διαιτητές μας έχουν όλα τα φόντα και τις δυνατότητες να διαλύσουν την οποιαδήποτε καχυποψία”.