26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με ενθουσιασμό περιμένουν στην Ομόνοια την πρεμιέρα…(Ανοικτό ενδεχόμενο μεταγραφής)

Με ενθουσιασμό περιμένουν στην Ομόνοια την πρεμιέρα…(Ανοικτό ενδεχόμενο μεταγραφής)

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2017 0 821 Views

“Καταβλήθηκε προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας μας με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, κάτω των 22 χρόνων. Έχουμε ακόμη κάποιο χρόνο. Εάν υπάρξει κάτι, θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας”.
Αυτό αποκπάλυψε εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου στην Κατερίνα Κυριάκου του ΑΣΤΡΑ 92.8 το μεσημέρι της Τετάρτης. Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε:

“Εάν λέγαμε ότι δεν ανυπομονούμε για τη δική μας πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, θα ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Έχουν περάσει τρισήμισι μήνες από την τελευταία φορά που δώσαμε επίσημο αγώνα και περίπου 70 ημέρες από την ημέρα που ξεκινήσαμε προετοιμασία. Πιστεύουμε ότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά αυτό το διάστημα, σε πάρα πολλά επίπεδα και είμαστε πλέον έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς. Λέγεται συχνά πως “κάθε αρχή και δύσκολη”. Αυτό ισχύει και στη δική μας περίπτωση. Θα φιλοξενήσουμε τον ΕΘνικό Άχνας, την Κυριακή και το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας, είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα και εκεί επικεντρωνόμαστε. Πάντοτε οι πρεμιέρες είναι ιδιαίτερες, ειδικά για ομάδες που αποτελούνται από τόσους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, όπως η δική μας. Ο Εθνικός έδειξε, με τη νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική, ότι θα είναι σκληρό καρύδι. Απ’ εκεί και πέρα, μπροστά στον κόσμο μας και με τη δυναμική, τον ενθουσιασμό και τη θετική ενέργεια που υπάρχουν στην Ομόνοια, στοχεύουμε στην πρώτη μας νίκη”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας: “Παίξαμε 10 φιλικά, κάναμε προπονήσεις σε υψηλές εντάσεις, η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ. Είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας νίκη. Προτεραιότητα είναι να κερδίσουμε, όλα τα υπόλοιπα είναι σε 2η μοίρα”.

Για το βάθος του ρόστερ: “Πέρα απ’ την ποιότητα που φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο, στοχεύσαμε να υπάρχει και βάθος και διαπιστώνουμε πως όντως υπάρχει. Θα γίνει μάχη για κάθε θέση της 11άδας, κανένας δεν μπορεί να θεωρεί την θέση του δεδομένη”.

Για τον κόσμο: “Αναμένουμε πως θα γεμίσουν οι διαθέσιμες θέσεις. Θυμίζουμε πως η Βόρεια κερκίδα θα παραμείνει κλειστή. Η προπώληση συνεχίζεται με πολύ καλούς ρυθμούς, όπως και η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας. Ένας από τους βασικούς στόχους που έχουν τεθεί για τη σεζόν, είναι να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Αυτό φαίνεται πως θα ισχύσει στον πρώτο μας αγώνα, κάτι που ασφαλώς θέλουμε να διατηρήσουμε και στη συνέχεια. Ο κόσμος είναι δυνατό να αποτελέσει το μεγάλο όπλο της Ομόνοιας, σε όλα τα επίπεδα. Όσο αφορά το παιχνίδι με τον Εθνικό, είναι σημαντικό να αγκαλιάσει την ομάδα με θετική ενέργεια, να υποδεχτεί ζεστά τους ποδοσφαιριστές και καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, για 90 λεπτα, να είναι το στήριγμά τους”.

Τα αγωνιστικά νέα: “Άλεξ και Γουίλιαμ προπονούνται κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Ράφα Λόπες έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα, όμως είναι προσεκτικός σε κάποια μέρη της προπόνησης. Προς το τέλος της βδομάδας θα έχουμε εικόνα για το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος ή όχι”.

Για τα θέματα που εκκρεμούν με κάποιους παίκτες: “Για τον Τουρέ υπάρχει ενδιαφέρον από Κύπρο και εξωτερικό. Αξιολογείται από την πλευρά του παίκτη το ενδιαφέρον. Για τον Βύντρα δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να συμφωνήσει με κάποια ομάδα. Η Ομόνοια τήρησε επικοιδομητική στάση στην όλη διαδικασία. Δεν είναι το καλύτερο ασφαλώς ούτε για την Ομόνοια, ούτε για τον παίκτη να προπονείται και να πληρώνεται. Η Ομόνοια παραχώρησε στον ποδοσφαιριστή όσες φορές ζήτησε άδεια, προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο ακόμα δεν υπήρξε αποτέλεσμα και δεν γνωρίζουμε τον λόγο. Υπάρχει ακόμη περιθώριο με χώρες στις οποίες το μετεγγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό, αλλά και για δανεισμό στην Κύπρο μέχρι την Παρασκευή”.

Για το σχέδιο ομολόγων: “Για να ξεκινήσει το σχέδιο χρειαζόμαστε 1 εκατομμύριο. Είμαστε πάρα πολύ κοντά. Βάλαμε σαν μεγάλο στόχο το 1,5 εκατομμύριο”.