24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιλογή του προέδρου ο Πάμπος.(Τί είπε ο Τζιωνής για τις μεταγραφές και τις σχέσεις Ομόνoιας -ΚΟΠ)

Επιλογή του προέδρου ο Πάμπος.(Τί είπε ο Τζιωνής για τις μεταγραφές και τις σχέσεις Ομόνoιας -ΚΟΠ)

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2017 0 883 Views

Ο Αντώνης Τζιωνής ήταν φιλοξενούμενος το μεσημέρι της Τετάρτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και σχολίασε αρκετά θέματα που αφορούν την Ομόνοια ξεκαθαρίζοντας ότι ο Πάμπος Χροστοδούλου ήταν προσωπική του επιλογή ενώ μίλησε και γαι τις μεταγραφές αλλά και τις σχέσεις της Ομόνλιας με την ΚΟΠ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την απουσία από την Ευρώπη: “Λειτούργησε μεγαλοπρεπώς το ουδέν κακό αμιγές καλού. Χάσαμε έσοδα όμως ταυτόχρονα κερδήθηκε χρόνος και άνεση στον προγραμματισμό. Θεωρώ πως καταφέραμε να στελεχώσουμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να δουλέψουμε με τα κεφάλια κάτω για να καλύψουμε τα διαφυγόντα κέρδη”.

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου: “Μπορώ ευθαρσώς να δηλώσω πως ήταν δική μου προσωπική επιλογή. Το ΔΣ μου ανέθεσε να αξιολογήσω τους υποψήφιους και μέσα από έρευνα, κατέληξα στον κ. Χριστοδούλου. Θεωρώ ότι δικαιώνεται η επιλογή μου από την δουλειά του αυτούς τους 2 μήνες και πιστεύω πως η ομάδα θα αποδείξει του λόγου το αληθές. Δουλεύει πάρα πολλές ώρες και εκτός από τεχνικός, έχει πολλές εμπειρίες σε ότι αφορά επιλογές ποδοσφαιριστών, έχει το μάτι που λέμε”.

Για τις μεατγραφές: “Είναι κινήσεις που έγιναν μετά από πολύ προβληματισμό και πολλή μελέτη. Έγιναν στα πλαίσια του προϋπολογισμού, προσπαθώντας να κατεβάσουμε τον μέσο όρο ηλικίας. Καταφέραμε να πετύχουμε στο απόλυτο σχεδόν τις πρώτες μας επιλογές. Μόνο έναν παίκτη από τις πρώτες μας επιλογές δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε. Έχουμε αυξήσει κατά λίγο τον προϋπολογισμό μας γιατί θεωρήσαμε πως αυτό χρειαζόταν”.

O προϋπολογισμός: “Είχε μια αύξηση της τάξης του 20%”.

Για τα διαρκείας; “Ο περσινός αριθμός ήταν 4300, δεν είναι το ευκολότερο να τον διπλασιάσεις σχεδόν. Επίσης κάποιος κόσμος δεν έχει πειστεί. Θεωρώ πως πρέπει να πείσουμε και άλλο κόσμο. Βλέπουν ότι αλλάζουν πολλά πράγματα αλλά ακόμα δεν έχουν πειστεί. Έχουμε ακόμα μερικές μέρες, ο αριθμός έχει ξεπεράσει τα 5600, θεωρώ εφικτό να φτάσουμε τις 6000”.

Για την σχέση με την ΚΟΠ: “Η σχέση μας με την ΚΟΠ είναι σχέση Ομοσπονδίας και μέλους, δεν μπορεί να είναι διαφορετική. Υπάρχει σαφής εκτίμηση στους θεσμούς. Είμαστε στη διάθεση της Ομοσπονδίας στα πλαίσια διαλόγων και στην διάθεση του Προέδρου της ΚΟΠ για να πάρουμε ένα βήμα πιο μπροστά το Κυπριακό ποδόσφαιρο”.

Για την σχέση με τους οργανωμένους οπαδούς: “Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε γέφυρες επικοινωνίας και οι σχέσεις θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο”.