26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εμείς δεν χρειαζόμαστε κινήσεις εντυπωσιασμού,λένε στην ΑΕΛ

Εμείς δεν χρειαζόμαστε κινήσεις εντυπωσιασμού,λένε στην ΑΕΛ

By on 5 Σεπτεμβρίου, 2017 0 789 Views

Ο προπονητής και όλοι στην ΑΕΛ θεωρούν ότι έχουν καλό ρόστερ και δεν προχώρησαν σε μεταγραφές για να εντυπωσιάσουν.Αντίθετα προετοιμάστηκαν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με στόχο τη νίκη απέναντι στην Δόξα. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους».

Για τον αγώνα με την Δόξα:

«Ήταν μια μεγάλη διακοπή για την ομάδα μας αλλά προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Κάναμε τρία φιλικά παιχνίδια αρκετά χρήσιμα για τον προπονητή μας. Ειδικά για τους Ντόσα Τζούνιορ, Σίλβα και Λεόντσο, είχαν αρκετή ανάγκη αυτά τα φιλικά. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μονόδρομος για εμάς. Είμαστε το φαβορί και πρέπει να το δείξουμε. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο».

Για την ποιότητα του ρόστερ:

«Την τελευταία στιγμή έγιναν μεταγραφές από διάφορες ομάδες, ουσίας και εντυπωσιασμού. Εμείς δεν χρειαζόμαστε κινήσεις εντυπωσιασμού. Θεωρώ ότι όντως έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με βάθος στο πάγκο και αυτό θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας, μια πρωταγωνιστική πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Είμαστε και πάλι τιμωρημένοι, είναι κλειστό το κάτω διάζωμα. Αισιοδοξούμε πως θα έχουμε στο άνω διάζωμα αρκετούς φίλους της ομάδας. Είμαστε το φαβορί αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το παιχνίδι θα είναι εύκολο ή δεν χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου. Ο κόσμος πρέπει να είναι παρών».