19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τι έκαναν οι διεθνείς της Ανόρθωσης και πότε επιστρέφουν

Τι έκαναν οι διεθνείς της Ανόρθωσης και πότε επιστρέφουν

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1044 Views

Η Ανόρθωση σε ανάρτιση στην επίσημη σελίδα της έκανε αναφορά στις υποχρεώσεις που είχαν διεθνείς παίκτες της στις Εθνικές τους ομάδες:
Υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρωσίας 2018 είχαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας. Για μερικούς εξ’ αυτών μάλιστα, οι υποχρεώσεις συνεχίζονται με τους ίδιους ρυθμούς τόσο σήμερα Δευτέρα, όσο και την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου.

Οι νεαρότεροι διεθνείς (Δημήτρης Δημητρίου, Χατζηπασχάλης), αγωνίστηκαν ως βασικοί στην φιλική ισοπαλία χωρίς τέρματα της Εθνικής Νέων U19 με την αντίστοιχη της Βορείου Ιρλανδίας. Στον πάγκο έμεινε ο Μιχάλης Ιωάννου. Ο δεύτερος αγώνας και πάλι με αντίπαλο την Βόρειο Ιρλανδία θα διεξαχθεί την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου.

Βασικοί στη νίκη επί της Μάλτας με 2-1 την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 αγωνίστηκαν οι Νικόλας Ματθαίου και Παναγιώτης Αρτυματάς, με τους Παύλο Κορρέα και Κώστα Πηλέα να μένουν στον πάγκο. Οι υποχρεώσεις των διεθνών μας γι’ αυτό το μήνα ολοκληρώνονται στις 5 Σεπτεμβρίου με το παιχνίδι Σουηδία-Κύπρος.

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι σε Βοσνία και Εσθονία αντίστοιχα, με τον Γιώργο Οικονομίδη να βρίσκεται στην αποστολή αλλά να μην παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Στον πάγκο έμειναν επίσης οι Αρούς (Ισραλήλ) και Αράζ (Αζερμπαϊτζάν), με τις Εθνικές τους ομάδες να γνωρίζουν την ήττα από τα Σκόπια και την Νορβηγία αντίστοιχα. Επόμενος αγώνας για το Ισραήλ την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο την Ιταλία εκτός έδρας ενώ το Αζερμπαϊτζάν θα αγωνιστεί σήμερα εντός έδρας με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο.

Βασικοί με τις Εθνικές τους αγωνίστηκαν Καμαρά και Σιβού, σημειώνοντας μάλιστα και σημαντικές νίκες. Συγκεκριμένα η Νιγηρία επιβλήθηκε με 4-0 του Καμερούν, με τον Σιβού να αγωνίζεται βασικός σε ολόκληρο το παιχνίδι στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Αντιμέτωπη και πάλι με το Καμερούν θα τεθεί και πάλι σήμερα η Εθνική Νιγηρίας, η οποία βρίσκεται μάλιστα στην 1η θέση του ομίλου της με 9 βαθμούς και κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας το επόμενο Καλοκαίρι για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τέρμα στη νίκη της Γουινέας με 3-2 επί της Λιβύης πέτυχε ο Καμαρά, δίνοντας ελπίδα στην Εθνική του να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στον όμιλο που βρίσκεται, με το έργο της Γουινέας όμως να μην είναι καθόλου εύκολο, ιδίως από την στιγμή που βρίσκεται και η Τυνησία στο συγκεκριμένο όμιλο, που αποτελεί και το φαβορί για πρόκριση. Ο 22χρονος επιθετικός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα γι’ αυτό το μήνα με το παιχνίδι Λιβύη-Γουινέα το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα.