25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μάλλον χωρίς Σανγκόι η Ν.Σαλαμίνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με στόχο την πρώτη νίκη

Μάλλον χωρίς Σανγκόι η Ν.Σαλαμίνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με στόχο την πρώτη νίκη

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2017 0 953 Views

H N.Σαλαμίνα είναι χωρίς νίκη στα πρώτα δύο παιγνίδια και υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ σε μια δύσκολη αποστολή αλλά και πρόκληση.Η συμμετοχή του Σανγκόι είναι αμφίβολη και δύσκολα θα προλάβει ωστόσο επιστρέφουν άλλοι τρείς παίκτες. Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Γιώργος Καζαμίας.

Για τον αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ…

«Θα πάμε στο δύσκολο αυτό παιχνίδι έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν ευεργετική διακοπή. Τα νέα για τους 3 από τους 4 παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα, είναι πολύ καλά και αυξάνονται οι επιλογές του προπονητή. Ευελπιστούμε ότι θα παρουσιάσουμε και πάλι το καλό πρόσωπο».

Για τον Σανγκόι…

«Συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα και θα αξιολογηθεί η κατάσταση του την Τετάρτη. Αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δεν θα ρισκάρουμε. Κούσουλος Μιντίκκης και Ρόκε επιστρέφουν».

Αν θα προχωρήσουν σε ενίσχυση…

«Δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Αν υπάρξει κάτι μέχρι την Παρασκευή θα δούμε»

Για τον κόσμο…

«Το μεγαλύτερο κέρδος, ήταν η μαζική παρουσία του κόσμου στα γήπεδα. Είναι κάτι που συζητείται στα αποδυτήρια. Η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου και χαίρεται να την βλέπει».