19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμοι ο νέοι του ΑΠΟΕΛ .Δεν υπολογίζεται ο Εφραίμ για τον αγώνα με τη Ν.Σαλαμίνα

Έτοιμοι ο νέοι του ΑΠΟΕΛ .Δεν υπολογίζεται ο Εφραίμ για τον αγώνα με τη Ν.Σαλαμίνα

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2017 0 834 Views

Σόουζα και Ορ έμειναν εκτός καταλόγου για τα παιγνλιδια της Ευρώπης όμως δεν σημαίνει ότι δεν τους υπολογίζει ο Δώνης ο οποίος έκρινε αυτή τη στιγμή ότι ήταν οι δύο αδύναμοι κρίκοι.Το ΑΠΟΕΛ τώρα βλέπει τον αγώνα με τη Ν.Σαλαμίνα χωρίς να υπολογίζει τον Εφραίμ και μάλλον ούτε τον Μιλάνοφ .Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα που θα είναι ο πρώτος στο πρωτάθλημα..

«Ήταν μια περίοδος που την χρειαζόμασταν για να αποφορτιστούμε από τους επίσημους αγώνες. Ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί εποικοδομητικά αυτός ο χρόνος για τα νέα αποκτήματα. Για να έχουμε και μια πλήρης σύνθεση στην προετοιμασία και να δούμε τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί και να μπορέσει ο προπονητής να γνωρίσει πως θα διαχειριστεί το ρόστερ».

Για τις τελευταίες κινήσεις που έγιναν…

«Η απόφαση του κ. Δώνη ήταν να επιλέξει με παίκτες με το προφίλ αυτών που αποκτήθηκαν. Με αυτή τη λογική έγιναν οι κινήσεις. Είναι διαφορετικοί παίκτες αυτοί που αποκτήθηκαν σε σχέση με αυτούς που έφυγαν».

Για την κατάσταση τους νεοφερμένους…

«Οι Σαλάι και Ζαχίντ αγωνίζονταν με τις ομάδες του. Ο Βούρος έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και την ομάδα ποδοσφαιριστών που δεν ήταν με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι στη διάθεση του προπονητή για να συμπεριληφθεί στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα»

Για Μιλάνοφ και Εφραίμ

«Για τον Μιλάνοφ το πλάνο είναι να ολοκληρώσει την Τετάρτη το πρόγραμμα που ακολουθεί και να συνεχίσει στην Κύπρο. Θα πρέπει να περιμένουμε. Ο Εφραίμ δεν μπορεί να υπολογίζεται για αυτή τη βδομάδα»

Για τον αγώνα πρωταθλήματος

«Δεν έχω αντιληφθεί ποια ομάδα είναι ο αδύναμος κρίκος στο πρωτάθλημα. Όλοι έλεγαν για Ολυμπιακό και Εθνικό, όμως είδαμε και τις δύο ομάδες να είναι σκληροτράχηλες. Η ανταγωνιστικότητα θα είναι πολύ ψηλή. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Και το δικό μας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα δεν θα είναι εύκολο. Έδειξε ότι είναι μια σκληρή ομάδα. Θα πάμε στο «Αμμόχωστος» αφού θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε».

Για τους Σόουζα και Ορ που έμειναν εκτός λίστας στην Ευρώπη

«Ο προπονητής έβγαλε ένα συμπέρασμα. Όποιος και αν έμενε εκτός θα γινόταν συζήτηση για αυτό το θέμα.Ο προπονητής έκρινε ότι οι Ορ και Σόουζα ήταν αδύναμοι κρίκοι σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ο κ.Δώνης τους μετέφερε το σκεπτικό και τους ξεκαθαρίστηκε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εκτός πλάνων για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Το έχουν αντιληφθεί και συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις».

Για τα εισιτήρια με τη Ρεάλ…

«Σήμερα θα εκδώσουμε ανακοίνωση για το Ρεάλ – ΑΠΟΕΛ. Έχουν απομείνει γύρω στις 40 θέσεις για τη δεύτερη θέση που έχουμε ναυλώσει για τη Μαδρίτη».