ΔΙΕΘΝΗ
Like

Sold aout απόψε στο Καραϊακάκης στον αγώνα της Ελλάδας

3 Σεπτεμβρίου, 2017
2039 Views
0 Comments
Sold aout απόψε στο Καραϊακάκης στον αγώνα της Ελλάδας

Oι Έλληνες φίλαθλοι θα δώσουν βροντερό παρών το βράδυ στο φαληρικό γήπεδο προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των διεθνών του Μίκαελ Σκίμπε στο δύσκολο αγώνα με το Βέλγιο, που θα κρίνει εν πολλοίς την προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η ελληνική ομοσπονδία ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του και ζήτησε έγκαιρη προσέλευση ούτως ώστε να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι πριν από λίγη ώρα εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Βέλγιο, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Εκ μέρους των διεθνών παικτών, ευχαριστούμε ειλικρινά όλες και όλους σας για την έμπρακτη υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας στο κρίσιμο σημείο της προσπάθειάς της να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Παρακαλούνται θερμά οι φίλες και οι φίλοι της Εθνικής Ομάδας να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, έτσι ώστε να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία τους από συνωστισμό κατά την είσοδό τους στην εγκατάσταση.

Οι θύρες του «Γ. Καραϊσκάκης» θα ανοίξουν στις 19:30».

Comments are closed.